Właśnie rzuciłem okiem do kalendarza na przyszły rok. W zasadzie w grę wchodzą 2 weekendy: 14-15 lub 21-22 kwietnia 2012.
Który termin bardziej Wam pasuje? Czy coś tam nie wypada w któryś z tych weekendów?
Jeśli macie jakieś preferencje, który z tych weekendów bardziej pasuje na Zjazd, piszcie w tym wątku.
Przypomnę, że Forum powstało dnia 18 kwietnia 2008 roku. Czyli zarówno 14-15, jak i 21-22 kwietnia są blisko rocznicy.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
maj nie wchodzi w grę. Zresztą w maju też jest nieciekawie; szczególnie mówię o długim weekendzie.
Piotra argument do mnie przemawia. Na tę chwilę skłaniam się ku 21-22 kwietnia 2012.
Oczywiście jeśli ktoś ma argumenty za innymi datami, zapraszamy do dyskusji.
Po dogłębnej analizie ZA i PRZECIW, niniejszym zatwierdzam termin 21-22 kwietnia 2012 (sobota - niedziela) na III Zjazd Forum.ebiznesy.pl.
Niebawem zajmę się powoli organizacją i dogrywaniem różnych spraw - będę Was informował o tym na Forum, a także czasami mailowo.
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jeśli chcesz nauczyć się pisać biznes plany lub zlecić tę usługę, zapraszam Cię na serwis krzywy.pl do mojej oferty pisania biznesplanów. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na blog o biznesie internetowym.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
Dlatego ponieważ 8,9 kwietnia są w 2012 roku święta wielkanocne. Może więc lepiej zrobić zjazd dalej trochę od świąt?
Czasem bywa tak że ludzie biorą urlopy po świętach - od weekendu do weekendu.
21-22 kwietnia chyba nie koliduje z niczym, jeśli chodzi o święta i długie weekendy.
Czasem bywa tak że ludzie biorą urlopy po świętach - od weekendu do weekendu.
21-22 kwietnia chyba nie koliduje z niczym, jeśli chodzi o święta i długie weekendy.

-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 330
Ja bym się bardzo ucieszył, gdyby zjazd odbył się początkiem maja. W kwietniu prawdopodobnie jeszcze mnie nie będzie, ale postaram się. 
-

kosiarski - Posty: 50
kosiarski napisał(a):Ja bym się bardzo ucieszył, gdyby zjazd odbył się początkiem maja.
maj nie wchodzi w grę. Zresztą w maju też jest nieciekawie; szczególnie mówię o długim weekendzie.
Piotra argument do mnie przemawia. Na tę chwilę skłaniam się ku 21-22 kwietnia 2012.
Oczywiście jeśli ktoś ma argumenty za innymi datami, zapraszamy do dyskusji.
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Zapoznaj się z moim bezpłatnym poradnikiem: wolne domeny internetowe. Potrzebujesz serwis www uszyty na miarę? Oto moja oferta na tworzenie stron internetowych.
-

-

kosiarski - Posty: 50
z dokładnie tych samych przyczyn - po świetach trzeba odpocząć.
- rkubik
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka napisał(a):21-22 kwietnia chyba nie koliduje z niczym, jeśli chodzi o święta i długie weekendy.
Po dogłębnej analizie ZA i PRZECIW, niniejszym zatwierdzam termin 21-22 kwietnia 2012 (sobota - niedziela) na III Zjazd Forum.ebiznesy.pl.
Niebawem zajmę się powoli organizacją i dogrywaniem różnych spraw - będę Was informował o tym na Forum, a także czasami mailowo.
Zwiększ użyteczność i skuteczność Twoich serwisów internetowych. Zainwestuj w poprawę usability serwisu. Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs seo. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody - po prostu nauczysz się samemu pozycjonować w Google.
-

Termin i czas na dzień dzisiejszy mnie osobiście bardzo odpowiada. Tylko choroba lub koniec świata ( ale ten będzie dopiero w grudniu he he ) przeszkodzi mi w przyjeździe. Do zobaczenia w Krakowie.
-

tmig - Posty: 27
- Miejscowość: Częstochowa
Krzywy może podaj jakieś wstępne założenia co do miejsca w Krakowie. Czy też jeszcze nie myślałeś nad tym?
- rachman
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-