Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
25 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Utworzyłem ankietę: czy chcesz 1- czy 2-dniowy Zjazd Forum w 2012 roku?
Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na
blog o e-biznesie
blog o e-biznesie
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
W mordę...jak już muszę to zagłosowałem na 2 dni.... nie ma opcji więcej dni????? Jak mam po tym zjeździe wracać z takimi promilami na trzeci dzień ???????

-

Jerzy Sempowicz - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
Też zagłosowałem na 2dni. Może dla niektórych to koszty +200% (bo nocleg dochodzi, jeżeli są z poza krk), jednak wg mnie 2dni dają świetną okazję by się spotkać, pogadać... nawet 3dniowy zjazd byłby fajny
choć wtedy pewnie dla zdecydowanie mniejszej grupy osób, taki bardziej elitarny 
- Roman_Torkowski
- Miejscowość: Poznań
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
+2 dni ode mnie 

-

Krzysztof Rdzeń - Posty: 26
- Miejscowość: Nowa Sól
Hej! Oczywiście, że 2 dni! Zabrakło mi ostatnio czasu, by ze wszystkimi porozmawiać ;( A było tyle ciekawych osób... 
-

marekolejniczak - Posty: 1
-

Jakub Orłowski - Posty: 79
- Miejscowość: Piława Górna (Dolnosląskie)
Jeszcze nigdy nie byłem za zjeździe więc dwa dni jak najbardziej mi odpowiadają. Może nadrobię, co starciłem.
Przedsiębiorstwo bez strony internetowej nie istnieje. Darmowy hosting dla firm pozwoli Ci zacząć bez obawy o koszty.
-

kosiarski - Posty: 50
Jestem absolutnie za dwoma dniami choć w moim przypadku sporo będzie zależeć od tego czy nocleg byłby dostępny dla wózka inwalidzkiego. Wiem jednak że będzie na znalezienie takiego sporo czasu więc jestem optymistą..Pozdrawiam wszystkich.
-

tmig - Posty: 27
- Miejscowość: Częstochowa
25 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-