Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
25 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Zdecydowanie dwa dni...
Zainteresowane osoby zapraszam do odwiedzenia strony o ciekawym pomyśle na e-biznes, gdzie można uzyskać szczegółowe informacje i porady. Inwestujesz jedynie swój wolny czas w zależności od potencjalnego zysku jaki chcesz osiągnąć!
- mariusz21zs
-

Paweł Rybus - Posty: 19
Dziękuję Wam serdecznie za kliknięcie w ankietę i głos w dyskusji.
Zatem postanowione: 2 dni.
Nie będzie opcji wykupienia jednego dnia. Dlaczego? Odpowiem: a po co zamieszanie? Opłata za Zjazd Forum 2012 i tak będzie symboliczna (pewnie między 90 a 150 zł za 2 dni + różne bonusy). Niektóre imprezy tego typu kosztują po 1000-2000 za dzień, więc opłata u nas jest na pokrycie kosztów (być może uda mi się "zarobić" parę złotych na pracę webmastera).
A jak ktoś będzie chciał być na jednym dniu (dowolnym), to będzie, i tyle. Zapłaci za całość, weźmie torbę z bonusami, być może skorzysta z imprezy integracyjnej, zapromuje się i zniknie z drugiego dnia (lub pojawi się dopiero na drugim dniu, lub w sobotę wieczorem).
Już się cieszę na Zjazd 2012. Przygotuję dla nas świetną imprezę - macie moje słowo.
Zatem postanowione: 2 dni.
Nie będzie opcji wykupienia jednego dnia. Dlaczego? Odpowiem: a po co zamieszanie? Opłata za Zjazd Forum 2012 i tak będzie symboliczna (pewnie między 90 a 150 zł za 2 dni + różne bonusy). Niektóre imprezy tego typu kosztują po 1000-2000 za dzień, więc opłata u nas jest na pokrycie kosztów (być może uda mi się "zarobić" parę złotych na pracę webmastera).
A jak ktoś będzie chciał być na jednym dniu (dowolnym), to będzie, i tyle. Zapłaci za całość, weźmie torbę z bonusami, być może skorzysta z imprezy integracyjnej, zapromuje się i zniknie z drugiego dnia (lub pojawi się dopiero na drugim dniu, lub w sobotę wieczorem).
Już się cieszę na Zjazd 2012. Przygotuję dla nas świetną imprezę - macie moje słowo.
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Zapoznaj się z moim bezpłatnym poradnikiem: domeny internetowe. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na blog o e-biznesie
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
25 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-