co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dopiero w drugą rocznicę Forum odbył się pierwszy Zjazd - tutaj są o nim informacje

Dla mnie największą nagrodą byłby Krzywy, bo u mnie spał :), ale...
nie lubię owłosionych pośladków:)
Dlaczego głównym moderatorem forum nie jest kobieta?

Sempowicz Jerzy
Zegarkowy sklep internetowy http://www.reloj.pl
Najnowsze dziecko e-sutenera (tak do mnie mówi ten zbok Krzywy) http://www.luzne-zwiazki.pl
Awatar użytkownika
Jerzy Sempowicz

Miejscowość: Jelenia Góra

Jerzy Sempowicz napisał(a):Dlaczego głównym moderatorem forum nie jest kobieta?

Hmmmm.... Wszystko zależy od tego jak u Krzywego wygląda drabina hierarchii w firmie, zawsze ktoś musi być na górze... :grin: :grin: :grin:

Ale moderatorkę forum to trzeba by było wybrać na wieczornym spotkaniu... w demokratycznych wyborach przy :knajpa:
bo wtedy z kobiet wychodzi prawdziwy :angel:

Umiejętności: zdolny i chętny, z doświadczeniem w łączeniu wody z ogniem i wykonywaniu niewykonalnego.

Obecnie pracuje na: UBUNTU 10.04 Lucid Lynx

Kontakt:
GG: 4816374
Awatar użytkownika
ugregusa

Obrobiłem pierwsze nagrania ze Zjazdu Forum. Rzućcie okiem na stronę Zjazdu. Przerobiłem tę stronkę na czas przeszły dokonany ;) No i umieściłem 2 filmy z YouTube. Jak wiadomo, na YT film może trwać maksymalnie 10 minut, a moje wprowadzenie na Zjeździe trwało akurat 16 minut. Dlatego zrobiłem z tego 2 pliki: 10 i 6 minut. Obydwa można obejrzeć na podanej wyżej stronie Zjazdu 2010.
Dodałem też tam plik w większej rozdzielczości i lepszej jakości (ma 134 MB, format wmv, jest spakowany zipem, żeby komuś nie próbował zawieszać przeglądarki w czasie domyślnego odpalania w oknie).

Właśnie renderuje się kolejna część nagrań ze Zjazdu Forum. Za kilka dni wrzucę wszystko do ściągnięcia dla uczestników imprezy. Plik z moim wprowadzeniem może ściągnąć każdy. Natomiast co do plików z wykładów - jeszcze nie została podjęta decyzja, czy będą dostępne bezpłatnie dla każdego, czyli tylko dla uczestników Zjazdu.

W najbliższych dniach postaram się napisać na ebiznesy.pl reportaż z tej imprezy. Czekam na zdjęcia od kumpla.

Mianowałem kolejne 3 osoby na Moderatorów Forum.ebiznesy.pl. Zobacz wątek o moderatorach.

Chodzi mi po głowie organizowanie Zjazdu 2 razy w roku. Sam nie wiem. Jest wiele ZA i PRZECIW. Uruchamiam naprawdę wiele projektów w tym roku. Mógłbym powiedzieć, że jest to rok lanczów. Terminów wolnych coraz mniej.
Generalnie chyba jest taka potrzeba. Większość osób słysząc, że następny zjazd będzie za rok, kręci nosem i się niecierpliwi. Mówię zarówno o uczestnikach tegorocznego Zjazdu Forum, jak i o osobach, które nie mogły wziąć udziału, a rozmawiały, mailowały ze mną.
Rzeczywiście atmosfera na Zjeździe była niesamowita.

Musimy to dobrze przemyśleć. Jeśli macie jakieś sugestie - piszcie.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Kop motywacyjny ;)

Postprzez Paweł Landzberg 23 Kwi 2010, o 11:20

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Po obejrzeniu filmiku znów poczułem kopa motywacyjnego, także zwijam się działać :expert:

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Również obejrzałem film. Świetny pomysł z tymi zmianami na forum.

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

A moze by tak 4 gwiazdkowy hotel zamienic na jakis plener?
Jeziorko, gory, morze? To juz kwestia do ustalenia. Czyz nie lepiej sie rozmawia gdy w zaba rechce i ptaszek kwili gdzies w oddali? :D
Zjazd dwudniowy z noclegiem np. w jakis weekend, co by mozna bylo przy okazji wieczorkiem sie pobawic.
Co wy na to? Jeszcze tego lata, sierpien? :-)

Krzywy kazdy jest zarobiony, ale mysle ze gdyby kilka osob sie wzielo za organizacje byloby latwiej.
Jakby co to sie pisze jako pomocnik do organizacji zjazdu, gdyz organizatorem mi byc nie przystoi bo to nie moje forum i jestem od niedawna :-)

Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

ponoć Dale Carnegie wydał nową książkę " Jak pozbyć się przyjaciół zdobytych dzięki mojej poprzedniej książce"

jeszcze nadal mam imieniny :)

Sempowicz Jerzy
Zegarkowy sklep internetowy http://www.reloj.pl
Najnowsze dziecko e-sutenera (tak do mnie mówi ten zbok Krzywy) http://www.luzne-zwiazki.pl
Awatar użytkownika
Jerzy Sempowicz

To Carnegie jeszcze zyje? ;P Czy znalezli cos w jego szufladzie? ;D

Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Zgodnie z obietnicą, walnąłem reportaż ze Zjazdu Forum na ebiznesy.pl. Komentarze uczestników Zjazdu są obowiązkowe ;-)

Wrzuciłem na serwer Jurasa Sempika (e-sutener, czyli sprosne-zwiazki.pl, hehe) filmik z wykładu nr 1, czyli mojego. Zdecydowałem jednak udostępnić te nagrania każdej chętnej osobie bezpłatnie. Już Lapti nie będzie zły na mnie :ilove:

Plik ma jakieś 360 MB, trwa około godziny, rozdzielczość chyba 1024 na 500-ileś. Zapraszam chętnym do pobierania!

Na dniach udostępnię kolejne filmiki, żeby serwerowi Jurasa jajek nie urwało :mrgreen:

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Już pobieram, 10 minut zostało :D

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

PoprzedniaNastępna

Wróć do Zjazd Forum 2010