Obrobiłem
pierwsze nagrania ze Zjazdu Forum. Rzućcie okiem
na stronę Zjazdu. Przerobiłem tę stronkę na czas przeszły dokonany

No i umieściłem 2 filmy z YouTube. Jak wiadomo, na YT film może trwać maksymalnie 10 minut, a moje wprowadzenie na Zjeździe trwało akurat 16 minut. Dlatego zrobiłem z tego 2 pliki: 10 i 6 minut. Obydwa można obejrzeć na podanej wyżej stronie Zjazdu 2010.
Dodałem też tam plik w większej rozdzielczości i lepszej jakości (ma 134 MB, format wmv, jest spakowany zipem, żeby komuś nie próbował zawieszać przeglądarki w czasie domyślnego odpalania w oknie).
Właśnie renderuje się kolejna część nagrań ze Zjazdu Forum. Za kilka dni wrzucę wszystko do ściągnięcia dla uczestników imprezy. Plik z moim wprowadzeniem może ściągnąć każdy. Natomiast co do plików z wykładów - jeszcze nie została podjęta decyzja, czy będą dostępne bezpłatnie dla każdego, czyli tylko dla uczestników Zjazdu.
W najbliższych dniach postaram się napisać na ebiznesy.pl reportaż z tej imprezy. Czekam na zdjęcia od kumpla.
Mianowałem kolejne 3 osoby na Moderatorów Forum.ebiznesy.pl.
Zobacz wątek o moderatorach.
Chodzi mi po głowie organizowanie Zjazdu 2 razy w roku. Sam nie wiem. Jest wiele ZA i PRZECIW. Uruchamiam naprawdę wiele projektów w tym roku. Mógłbym powiedzieć, że jest to rok lanczów. Terminów wolnych coraz mniej.
Generalnie chyba jest taka potrzeba. Większość osób słysząc, że następny zjazd będzie za rok, kręci nosem i się niecierpliwi. Mówię zarówno o uczestnikach tegorocznego Zjazdu Forum, jak i o osobach, które nie mogły wziąć udziału, a rozmawiały, mailowały ze mną.
Rzeczywiście
atmosfera na Zjeździe była niesamowita.
Musimy to dobrze przemyśleć. Jeśli macie jakieś sugestie - piszcie.