18 kwietnia 2010 we Wrocławiu, w czasie Zjazdu Forum, mianowałem 3 nowe osoby mające uprawnienia moderatora.
Forum dynamicznie się rozwija. Piszecie jak oszalali - kilka dni temu padł jednodniowy rekord: 88 postów jednego dnia! I jak tu ogarnąć to?
Co tu dużo pisać - potrzebujemy kolejne osoby do pomocy.
Moderatorami mogą być tylko te osoby, którym ufam, które są empatyczne, miłe i aktywne.
Do tej pory mieliśmy 3 moderatorów na Forum. Od teraz mamy kolejne 3 osoby. Oto one:
Ela Kalinowska - nasza forumowa psycholog, po prostu nie do zastąpienia!
Bartek Medoń - absolutnie zaje..... Gość; znamy się osobiście.
Daniel 'siewca' Nakoneczka - najkrócej z moderatorów jest na Forum (chodzi mi o rejestrację na Forum); jest zakochany w Forum, spędza tu masę czasu, pomaga, radzi, zawsze uśmiechnięty
Zatem miejmy nadzieję, że zakończą się oskarżenia pod moim adresem o szowinizm, hehehe. Mamy w końcu kobietę - moderatora!!!
Jeśli ktoś ma ochotę złożyć gratulacje nowym moderatorom, niechaj czyni to w tym wątku.
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
admin
PS. Za rok dojdą z pewnością kolejne osoby...

dziś czytając wątki prawie spaliłem sobie czajnik, zapomniałem że wstawiłem wodę na kawę

"najwyraźniej maszyna im się zepsuła i przypadkiem mogę namieszać Pawłowi w jego wypowiedziach" - myślę.