Wczoraj wieczorem naszła mnie myśl... Ahhh, napiszę ten raport. W 4 godziny zmajstrowałem 27str. ebooka przedstawiającego 7 miażdżących technik składających się na "Zakazany System Zarabiania Na Produktach Informacyjnych". Dzisiaj na szybko stworzyłem okładkę i tak się zachwyciłem moim pomysłem, że postanowiłem o tym napisać na forum (tu i na Merytorium). Postanawiam trochę zawojować w marketingu internetowym. Nie wiem czy na długo, ale do lutego (czyli do momentu rozpoczęcia sezonu na siłownię) posiedzę w tym macie.
To moje posiedzenie będzie też swego rodzaju testem, ile można zarobić w 2-3 miesiące bez żadnych zasobów (bez list adresowych, blogów, napisanych artykułów itd.) i bez jakichkolwiek inwestycji na reklamę. Chcę wejść szybko, za darmo, przejąć niszę (ojojoj

będzie się działo...), dać syto zarobić partnerom, pomóc wielu ludziom stworzyć e-biznes oparty o sprzedaż produktów informacyjnych, a także samemu zarobić pokaźną sumę.
Póki co, szukam partnerów, którzy chcą zarobić 100% prowizji na moim pierwszym produkcie. Jest to ebook, zdjęcie poniżej, niebawem będzie oferta i będzie go można promować. Zachęcam do napisania do mnie, bo przed startem dostarczę materiały do promocji: gotowe mailingi, bannery i być może coś super extra...