Od razu mówię, że to nie żaden super program partnerski ani mlm. Ale powiem, że warto spróbować, gdyż nic nie ryzykujemy a dużo możemy zyskac, otóż:
1.Wejdź na stronę: http://signup.wazzub.info/?lrRef=97623
2. Wpisz swój e-mail w ramkę na dole i naciśnij słowo „join”
3.Skopiuj link referencyjny który Ci się wyświetli
4.Wyślij go do wszystkich znajomych i daj im szansę w bezprecedensowej możliwości stworzenia „prawdziwej globalnej społeczności, która płaci za używanie jej home page”
Firmy takie jak Google i Facebook zarabiają miliardy dolarów tylko dlatego,że my jako użytkownicy używamy ich usług. Facebook jest wart więcej niż 50 miliardów, dlatego że ma olbrzymią ilośc zarejestrowanych użytkowników. Już najwyższy czas zrozumieć, że my jako użytkownicy zadecydujemy, kto powinien zarabiać duże pieniądze. WAZZUB jest PIERWSZĄ prawdziwą globalną Społecznością która płaci nam , swoim użytkownikom, tylko dlatego że korzystamy z jej usług.
To takie proste: im więcej użytkowników wchodzących do Rodziny WAZZUB za darmo, tym więcej pieniędzy użytkownicy zarobią!!!
Przykład: Jeśli zaprosisz tylko 5 osób żeby zapisały się za darmo. A oni zrobią to samo 5 poziomów w dół, Ty masz szansę zarabiać $4000,- miesięcznie PASYWNIE przez całe życie, NIC nie robiąc innego ,niż to co robisz dzisiaj!
A jeśli zaprosisz 10 osób? Ta kwota może EKSPLODOWAĆ do:
$111.110 KAŻDEGO MIESIĄCA. Tutaj NIE MA LIMITÓW!!
Więcej Ludzi zaprosisz, więcej zarobisz. KROPKA. Odkryj SIŁĘ „WE”!
1-go Stycznia 2012 zaczynamy oficjalnie Prelaunch WAZZUB.
Skorzystaj TERAZ przez bycie pierwszym do zbudowania SWOJEJ GRUPY. Wpisz swój e-mail i naciśnij „JOIN”.
Konkretów na razie jest mało bo , jak dobrze zrozumiałem , są w fazie przed przed startowej, a ruszyło to kilka dni temu.
Oto co wiadomo już teraz:
zarabiamy około 1$ za poleconego na każdym z 5 poziomów ( "You could Earn about $1.00 Per Person in your "UNLIMITED" width x 5 Generations-Deep WAZZUB family." )
po zakończeniu pre-launch (30.03.2012) każdy, kto się do tego czasu zapisze ma dostawać dodatkowe profity za udział
Zarejestrować można się tylko z czyjegoś linka. Do rejestracji potrzeba tylko e-mail.
Zapis i uczestnictwo całkowicie darmowe.
Więcej info na stronach:
http://www.wazzub.info/difference.htm
oraz
http://www.wazzub.info/facts.htm
http://heywazzub.blogspot.com
Mogę podać jeszcze kilka ważnych informacji na pw. Np miejsce gdzie zorganizowalismy piramidke do której warto się przyłączyć. Jest to na razie niewielka piramida, a jej zainteresowanie rosnie. Proszę wiec pisac do mnie.
Bede takze rownież bardzo wdzięczny za skorzystanie z mojego zaproszenia:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=97623
(Poki co trwa kilkugodzinna przerwa na ich serwerach, gdyz są zapychanie wielka iloscia zaproszen)
Polecam i zapraszam do dyskusji!
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ta liczba 170.000 zarejestrowanych osób to nie od 1 stycznia, tylko od połowy grudnia (albo i wcześniej). Projekt ruszył ponad 3 tygodnie temu (faza prelaunch). Sam zarejestrowałem się dzień przed wigilią
.
Chciałbym, żeby projekt okazał się prawdziwy, choć nie wierzę, że będzie wypłacał aż 1$ za każdą osobę z 'rodziny'. Byłbym zadowolony gdybym dostał chociaż 0.1$ za poleconego co miesiąc, no ale pożyjemy, zobaczymy jak to będzie wyglądać.
32 posty(ów)
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Witam, jesli kogos interesuje ten temat to zapraszam do dyskusji. Zalezy mi na zdaniu ludzi, czy warto w tym uczestniczyc czy nie 
podaje adres wazzub na facebooku, mozna sie tam wiele dowiedziec:)
http://www.facebook.com/pages/WAZZUB-International/126710290771826
podaje adres wazzub na facebooku, mozna sie tam wiele dowiedziec:)
http://www.facebook.com/pages/WAZZUB-International/126710290771826
- Ernest P.
Pozycjonowanie i reklama płatna za kliknięcia to nie jedyne formy zdobywania ruchu na witryny. Przeczytaj, jaka promocja firmy będzie dla Ciebie najkorzystniejsza i wybierz najopłacalniejszy wariant. Jeśli ten artykuł przypadnie Ci do gustu, to zobacz także jak przyspieszyć Internet instalując przeglądarkę Google Chrome - zmiana będzie odczuwalna, obiecuję!
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Wazzub To nie jest żadna piramida finansowa. Jak sama nazwa wskazuje piramida finansowa to taka gdzie trzeba za coś płacic, a w wazzub nie płacimy za nic, więc nie rozumiem Twojego posta. Wazzub bardziej wygląda jak program partnerski.
Sam najpierw powinienes wejsc w swoj link i przeczytac dokładnie ten artykuł zanim wkleiłes go w tym temacie. Lub dokładniej zapoznaj się z projektem wazzub. Ale koniec juz tej głupiej dyskusji na temat piramid finasowych, temat dotyczy czegos innego.
Sam najpierw powinienes wejsc w swoj link i przeczytac dokładnie ten artykuł zanim wkleiłes go w tym temacie. Lub dokładniej zapoznaj się z projektem wazzub. Ale koniec juz tej głupiej dyskusji na temat piramid finasowych, temat dotyczy czegos innego.
Biznes tylko przez internet, nie kupujesz, nie sprzedajesz - PROMUJESZ siebie!
Zainteresowanych zapraszam na moją strone ernestpietryszak.jor.pl
- Ernest P.
Chciałbym poinformować, że cały czas trwają pracę nad projektem (nad serwerami) i rejestracja jest jeszcze niemozliwa. Wszystko wskazuje na to, ze potrwa jeszcze kilka dobrych dni. Tłumaczą, że niespodziewali się takiego dużego zainteresowania. No, ale liczba 170 000 zarejestrowanych osób (od 1 stycznia) mowi sama za siebie.
Więcej można dowiedzieć się na facebooku http://www.facebook.com/pages/WAZZUB-International/126710290771826.
Jeśli ktos kto to czyta zainteresowany jest rejestracją. Niech napisze do mnie pw, a ja powiadomie jak już rejestracja będzie możliwa.
Więcej można dowiedzieć się na facebooku http://www.facebook.com/pages/WAZZUB-International/126710290771826.
Jeśli ktos kto to czyta zainteresowany jest rejestracją. Niech napisze do mnie pw, a ja powiadomie jak już rejestracja będzie możliwa.
- Ernest P.
Ernest P. napisał(a):Chciałbym poinformować, że cały czas trwają pracę nad projektem (nad serwerami) i rejestracja jest jeszcze niemozliwa. Wszystko wskazuje na to, ze potrwa jeszcze kilka dobrych dni. Tłumaczą, że niespodziewali się takiego dużego zainteresowania. No, ale liczba 170 000 zarejestrowanych osób (od 1 stycznia) mowi sama za siebie.
Ta liczba 170.000 zarejestrowanych osób to nie od 1 stycznia, tylko od połowy grudnia (albo i wcześniej). Projekt ruszył ponad 3 tygodnie temu (faza prelaunch). Sam zarejestrowałem się dzień przed wigilią
Chciałbym, żeby projekt okazał się prawdziwy, choć nie wierzę, że będzie wypłacał aż 1$ za każdą osobę z 'rodziny'. Byłbym zadowolony gdybym dostał chociaż 0.1$ za poleconego co miesiąc, no ale pożyjemy, zobaczymy jak to będzie wyglądać.
- canis987
Aha, no to sorry za wprowadzenie w błąd i
za poprawke 
Ja mam podobne zdanie. Wielu ludzi mowi, ze zbiorą maile i "pojdą sobie", ale te wszystkie info na facebooku czy blogu wazzub, dodają temu projektowi wiarygodności. Pożyjemy zobaczymy
za poprawke Ja mam podobne zdanie. Wielu ludzi mowi, ze zbiorą maile i "pojdą sobie", ale te wszystkie info na facebooku czy blogu wazzub, dodają temu projektowi wiarygodności. Pożyjemy zobaczymy
- Ernest P.
Moim zdaniem jakby mieli zebrać maile, to rejestracja byłaby uruchomiona cały czas. A w związku z tym, że została wyłączona na czas update oraz wykańczania witryny (ostatnie kilka dni) świadczy na korzyść wiarygodności tego projektu. Przecież przez ostatnie kilka dni zebraliby spokojnie kolejne kilkadziesiąt tysięcy adresów email.
Większość osób nastawia się, że dostanie naprawdę 1$ za poleconego, a na stronie jest zaznaczone, że to wartość hipotetyczna. 50% zysku firmy zostanie podzielone między użytkowników i tylko od tego ile ten zysk wyniesie, zależeć będzie wysokość wypłaty za każdego poleconego
Większość osób nastawia się, że dostanie naprawdę 1$ za poleconego, a na stronie jest zaznaczone, że to wartość hipotetyczna. 50% zysku firmy zostanie podzielone między użytkowników i tylko od tego ile ten zysk wyniesie, zależeć będzie wysokość wypłaty za każdego poleconego
- canis987
No mają uruchomic już w pełni funkcjonalną, wielojęzyczną stronę waazzub.com, więc myśle, że jesli to zrobią to o żadnej ściemie nie będzie tutaj mowy
Masz rację 1$ to faktycznie troche dużo za 1 zaproszonego, ale tak jak napisałes wczesniej, bede zadowolony jak dostane chociażby 0,1$
Masz rację 1$ to faktycznie troche dużo za 1 zaproszonego, ale tak jak napisałes wczesniej, bede zadowolony jak dostane chociażby 0,1$
- Ernest P.
32 posty(ów)
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
-