Samemu zarobimy minimum do wypłaty czyli 20$ w około rok, ja jestem tu ponad rok i głównie starałem się samemu zarabiać, nie chciałem polecać niesprawdzonej firmy, lecz po pół roku bycia aktywnym w tej firmie miałem tylko z jakieś 2.50$, dla tego też zrobiłem stronę internetową http://www.zarabiaj.1pps.pl i zacząłem ją pozycjonować. To ludzie ją znajdywali więc ja nie musiałem ich namawiać do rejestracji w firmie której nie byłem pewien czy na prawdę jest wypłacalna.
Dzisiaj po otrzymaniu pieniędzy na PayPal mogę szczerze zacząć polecać 20$2Surf.
Obecnie dzięki poleconym dostaję miesięcznie około 5$, mało, ale zawsze coś.
Proszę, aby zainteresowana osoba zarejestrowała się z mojego reflinka, Wy pomożecie mi więcej zarabiać, a ja przekażę Wam moje doświadczenia odnośnie tej firmy, oraz pokażę niezbędne wskazówki.
Aby nie było, że ktoś z Was jest już zarejestrowany w 20$2Surf i rejestruje się z mojego reflinka tylko po to, aby otrzymać informacje, musisz zaprosić minimum 2 aktywne osoby i samemu również być aktywnym, po spełnieniu tych warunków możesz napisać do mnie podając nick jakim posługiwać się będziesz w 20$2Surf.

20$2Surf płaci za wyświetlanie bannerów, które pojawiają się w małym okienku Twojego pulpitu.

...
To klasyczna piramida - Ty zarabiasz 20/rok a właściciele serwisu mają z Ciebie 200/rok. Nie dziwi mnie zatem że firma jest wypłacalna bo przy taim przebiciu to i ja bym sumiennie opłacał pracowników