Karola napisał(a):czy opłaca się zarabiać przez internet ?
Dobre pytanie. Ja próbuje od 8 miesięcy i nic

Karola napisał(a):czy opłaca się zarabiać przez internet ?

Kamil 'Camillus2' Kuczyński napisał(a):Karola napisał(a):czy opłaca się zarabiać przez internet ?
Dobre pytanie. Ja próbuje od 8 miesięcy i nic![]()
![]()
JakubJakub napisał(a):Niemożliwe, 8 miesięcy i nic? Aż mi się wierzyć nie chcę, ja jak zacząłem, to góra po miesiącu miałem już pierwsze złotówki(niewielkie ale zawsze, jak to bywa na początku)...
JakubJakub napisał(a):Niemożliwe, 8 miesięcy i nic? Aż mi się wierzyć nie chcę, ja jak zacząłem, to góra po miesiącu miałem już pierwsze złotówki(niewielkie ale zawsze, jak to bywa na początku)...
Tomasz Chrobak napisał(a):Bo to zależy od bardzo wielu czynników. Dla Ciebie zarobek to kilka groszy a inni mogą uważać, że zarobek to kilka setek czy tysięcy.
it-spleen napisał(a):I dobrze, że się nie poddajesz. Trzeba walczyć. Na pewno coś ruszy. I nie słuchaj tych w stylu - 'niemożliwe, ja po paru dniach miałem zarobek. dziwne, że u Ciebie nic'. Rób swoje, kształć się, zdobywaj doświadczenie, testuj. Będzie dobrze:) Zobaczysz:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość