co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
czyli modele zarobkowania w e-biznesie, wszystko w temacie: pieniądze i e-biznes

Skuteczny E-Biznes !! POLECAM !

Postprzez kursbiznesu 10 Cze 2010, o 20:54

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam wszystkich użytkowników forum, uczestników systemu i przyszłych użytkowników.
Promuje kurs E-Binzesu całkiem za darmo. Korzyści są duże bo nawet do 2300$ (około 6000 zł) miesięcznie. Więc warto spróbować ! Moje intencje są takie że chce nauczyć jak największą ilość Polaków zarabiania w internecie, otóż dlaczego ? Gdyż ludzi w biznesie w Polsce jest około 800 i szukamy kolejnych współpracowników by powiększać naszą Polską grupę (na świecie jest już około 100.000 osób, a ta liczba cały czas rośnie...). W kursie nauczę Cie wszystkiego, gdy będziesz potrzebował pomocy, pomogę w każdej sprawie. Oprócz tego że w tym genialnym systemie można zarobić pieniądze jest dodatkowo jeszcze sporo narzędzi takich jak DARMOWY autoresponder, mailing, auto relissing, webhosting itd. (jakbyście mieli zapłacić za wszystkie urządzenia osobno wyszłoby około 300$ miesięcznie).
Do kogo skierowany jest ten kurs ?
Dla wszystkich ... Od komputerowego geniusza do przeciętnego Kowalskiego. Wystarczy tylko włożyć trochę pracy, zaangażowania a możesz odnieść sukces ! Gdy chcesz zarobić, dorobić lub szukasz źródła dochodu ... Zapraszam wszystkich zainteresowanych to nic nie kosztuje gdyż Kurs jest całkowicie ZA DARMO !
Polska grupa w systemie promuje tego typu inicjatywę gdyż w e-biznesie to wszystko jest uzależnione od współpracy ! Im więcej nas tym mamy większe zarobki i szybszy start, szybsze zwiększanie zarobku . A więc dołącz do największej grupy E-Biznesu w Polsce ! Pamiętaj im szybciej do nas dołączysz tym większe pieniądze możesz zarobić ! :)

Dołącz do nas już dziś ! Zapraszam do współpracy ! http://biznes-w-domu.webpark.pl/

Jeżeli ktoś by miał pytania chętnie odpowiem, lecz pamiętajcie w kursie jest wszystko od A-Z a jeżeli coś wam nie wystarczy pomogę oczywiście jak tylko będę mógł !

PS. Proszę administrację o nie kasowanie postu, gdyż wiele ludzi może sporo zyskać na tym kursie a chyba chcemy żeby w Polsce żyło się lepiej ? Więc, do pracy rodacy ! :)

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy :)

kursbiznesu

Czy to TWRPS?

Postprzez Michał Otroszczenko 11 Cze 2010, o 09:29

Cześć Piotrek,

Czy to co promujesz to TWRPS? A jeśli tak, to dlaczego hosting masz na webparku, a autoresponder to implebot, a nie rozwiązania, o których piszesz? Jeśli możesz to podziel się proszę wrażeniami z używania tych "darmowych" narzędzi.

Pozdrawiam,
Michał

Michał Otroszczenko

Miejscowość: Warszawa

...

Postprzez kursbiznesu 11 Cze 2010, o 12:52

Dlaczego mam stronę na webparku ?

Gdyż na stronie systemu mam główną stronę E-Biznesu, którą dostaniecie podczas kursu ;) Jeżeli chodzi o freebot, dlaczego ten ? Gdyż na stronie systemu mam freebot po angielsku - system jest anglojęzyczny, lecz mamy zapewnienia od twórcy że są prace nad polską odmianą systemu (co nie oznacza że nie można autorespondera dać po Polsku ;) ). Dlatego dla Polskich kolegów używam Polskie strony :)
Jaka jest moja opinia na temat narzędzi ?
Nie ma limitów, są za bardzo tanią cene można uznać że darmowe i naprawdę można je polecić ... A do tego można zarobić ...
Zapraszam na kurs, naprawdę nic nie tracicie a warto spróbować ! Czy widzieliście kiedyś człowieka który nie próbuje a osiąga sukces ? Nie, więc do dzieła ! :)

Zapraszam do współpracy :)

kursbiznesu

TWRPS czy nie ? :)

Postprzez Michał Otroszczenko 11 Cze 2010, o 20:56

kursbiznesu napisał(a):Nie ma limitów, są za bardzo tanią cene można uznać że darmowe i naprawdę można je polecić ... A do tego można zarobić ...

Może jestem sceptykiem, ale jeśli dostaje się dodatki za 300$ (płacąc 30$ miesięcznie) i nie używa się ich to nie są warte za dużo ;). Zobacz, jak sprzedajesz np. Forda, a jeździsz dajmy na to Oplem, to coś jest nie tak z tym co sprzedajesz ;) Trochę przesadzone, ale tak to widzę.

Ale nie odpowiedziałeś jeszcze, czy jest to TWRPS, bo to chyba nie tajemnica :) ?

Michał Otroszczenko

.

Postprzez kursbiznesu 11 Cze 2010, o 21:22

Tak, to jest TWRPS. Używam tych rzeczy, mogę wysłać stronę anglojęzyczną, chcesz ? :) Mógłbym zrobić tą stronę tam, lecz po prostu tutaj miałem wykupionę dodatki szkoda było stracić, tam mam inną strone jak wspominałem wcześniej :) Którą wam pokaże podczas kursu ...

kursbiznesu

TWRPS - piramida?

Postprzez Michał Otroszczenko 12 Cze 2010, o 17:23

kursbiznesu napisał(a):Tak, to jest TWRPS. Używam tych rzeczy, mogę wysłać stronę anglojęzyczną, chcesz ? :) Mógłbym zrobić tą stronę tam, lecz po prostu tutaj miałem wykupionę dodatki szkoda było stracić, tam mam inną strone jak wspominałem wcześniej :) Którą wam pokaże podczas kursu ...

No tak się czepiam tych świetnych dodatków, co to są świetne i full wypas tylko nie można ich używać bo klient nie chce po angielsku :) :) :) Dla mnie w TWPRS to właśnie te narzędzia, które się sprzedaje dają coś więcej oprócz finansowej piramidki i mają wyróżniać na plus całe przedsięwzięcie...

Akurat niedawno była o tym dyskusja na goldenline:http://www.goldenline.pl/forum/1707760/twr-ps-jest-piramida.

W każdym razie życzę powodzenia i pozdrawiam,
Michał

Michał Otroszczenko

...

Postprzez kursbiznesu 13 Cze 2010, o 08:54

Bez urazy lecz nie rozumiem twojego "czepiania" stronę można zrobić w każdym języku (piszesz ją chyba w html, nie ?) jak i całą resztę. Jak wspomniałem stronę Polską mam na TWR PS - więc nie marnuje webhostingu. Na Autoresponderze mam anglojęzyczny kurs, więc tutaj też nie marnuje żadnych funkcji ...

W każdym bądź razie polecam bardzo serdecznie, bo jest co polecić. Jak ktoś będzie chciał dojdzie, jak nie - nikogo tutaj nie zmuszamy ...

kursbiznesu

TWR PS

Postprzez Michał Otroszczenko 16 Cze 2010, o 17:34

kursbiznesu napisał(a):Bez urazy lecz nie rozumiem twojego "czepiania" stronę można zrobić w każdym języku (piszesz ją chyba w html, nie ?) jak i całą resztę. Jak wspomniałem stronę Polską mam na TWR PS - więc nie marnuje webhostingu. Na Autoresponderze mam anglojęzyczny kurs, więc tutaj też nie marnuje żadnych funkcji ...

Języku w sensie polski, angielski. Chodziło mi o to, że sprzedajesz/polecasz webhosting z TWR PS, a stronę masz w webparku. Do tego autoresponder i tak musisz mieć inny, bo aktualnie ten z TWR PS jest po angielsku. Ale jak inną stronę tam masz to super.

kursbiznesu napisał(a):W każdym bądź razie polecam bardzo serdecznie, bo jest co polecić. Jak ktoś będzie chciał dojdzie, jak nie - nikogo tutaj nie zmuszamy ...

Cieszę się :)

M.

Michał Otroszczenko

Nowy Polski ZESPÓŁ !

Postprzez kursbiznesu 2 Lip 2010, o 19:38

Witam Ponownie,

Nasz E-Biznes się coraz bardziej rozwija ... Zapraszam na stronę naszego ogólno polskiego zespołu Financial Freedom 24 http://ff24.eu/mpolak ! ZAPRASZAM, jak widzicie to nie żadna "ściema" rozwijamy się, zarabiamy jest nas coraz więcej ! Dołącz do nas i TY !

Pozdrawiam,

kursbiznesu

Wróć do Zarabianie w Sieci