Nie mam jeszcze 18 lat jednak chciałbym zarobić chociaż kilka dolarów miesięcznie.Prowadzę bloga,który ma ponad 7 tysięcy wyświetleń miesięcznie.Jednak jako,że jest ruch głównie z google,wykop i demotywatorów to adtaily nie ma sensu.
Problem polega na tym,że nie mam 18 lat.A regulamin mówi,że trzeba tyle mieć.Czy jeśli jakimś cudem wykryją,że skłamałem to czy mogą mi coś zrobić poza banem?Bo jeśli karą byłby jedynie ban to chyba warto zaryzykować.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Uściślając to musisz mieć 18 lat, żeby wypłacić te pieniądze 
Żeby zarobić to chyba nie
Czyli zarabiać je możesz tak długo jak chcesz, ale wypłacić dopiero po 18. Bo wówczas możesz się starać o NIPy i inne urzędnicze sprawy, żeby rozliczyć podatek
Żeby zarobić to chyba nie
Czyli zarabiać je możesz tak długo jak chcesz, ale wypłacić dopiero po 18. Bo wówczas możesz się starać o NIPy i inne urzędnicze sprawy, żeby rozliczyć podatek
-

dragon86 - Posty: 44
- Miejscowość: Tarnów
Czemu wprowadzacie chłopaka w błąd, ja nie mam 18 lat (w tym roku dopiero kończę) a swoje pieniążki już zarabiam. Oczywiscie wyjątkiem jest AdSense (gdzie wymagaja skonczonej 18-nstki).
Numer NIP wydadzą ci w US wystarczy złożyć wniosek i mieć skończone 16 Lat. Po drugie znam dużo sieci afilcyjnych itd. które akceptują ludzi od 16 roku życia.
Również odradzam google Adsense, dają Bany jak przychodzi czas wypłaty.
P.S Jak kolego chcesz jakiś szczegółowych info to napisz do mnie na GG: 2691054 (Niewidoczny)
Numer NIP wydadzą ci w US wystarczy złożyć wniosek i mieć skończone 16 Lat. Po drugie znam dużo sieci afilcyjnych itd. które akceptują ludzi od 16 roku życia.
Również odradzam google Adsense, dają Bany jak przychodzi czas wypłaty.
P.S Jak kolego chcesz jakiś szczegółowych info to napisz do mnie na GG: 2691054 (Niewidoczny)
-

Jakub Orłowski - Posty: 79
- Miejscowość: Piława Górna (Dolnosląskie)
Sam jestem ciekaw tego adsense niedługo będzie wypłata ciekawy jestem czy będze 

- Telefon
Działam w Adsense od kilkunastu miesięcy. Początkowo zarobki były marne, teraz widzę, że przebijają programy partnerskie np Złote Myśli. Przynajmniej tak to wygląda w moim przypadku.
Nie dostałem nigdy bana, pozycjonuję etycznie, nie klikamy w swoje reklamy, a wzrost zarobków jest stabilny i systematyczny. Wypłaty otrzymuję co miesiąc. Słyszałem o banach i kasowaniu kont razem z zarobkami, nie doświadczyłem tego i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Uważam że Adsense jest lepsze od innych programów partnerskich ponieważ samo dopasowuje sobie reklamy, tematykę itp. Mniej zachodu z mojej strony = więcej czasu na pozycjonowanie i promocję stron.
Polecam niezdecydowanym i zapraszam do wątku "Adsense" w dziale "Pomysł na biznes"
Nie dostałem nigdy bana, pozycjonuję etycznie, nie klikamy w swoje reklamy, a wzrost zarobków jest stabilny i systematyczny. Wypłaty otrzymuję co miesiąc. Słyszałem o banach i kasowaniu kont razem z zarobkami, nie doświadczyłem tego i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Uważam że Adsense jest lepsze od innych programów partnerskich ponieważ samo dopasowuje sobie reklamy, tematykę itp. Mniej zachodu z mojej strony = więcej czasu na pozycjonowanie i promocję stron.
Polecam niezdecydowanym i zapraszam do wątku "Adsense" w dziale "Pomysł na biznes"
-

Sebastian Jarosz - Posty: 59
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-