Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ostatnio korzystając z jednego ze sklepów internetowych otrzymałem możliwość zapłaty przez komórkę ? Czy ktoś tego korzysta czy jest to bezpieczne
- Matii
Jest to jak najbardziej bezpieczne. Otrzymujesz kod zwrotny i wpisujesz go w odpowiednim polu.
Minusem jest tutaj fakt, że SMS jest droższy o wartość VAT. I zamiast zapłacić 1 zł, zapłacisz 1,23
Ale mimo wszystko polecam tą formę płatności. Jest bardzo szybka i nie wymaga dostępu do komputera.
Minusem jest tutaj fakt, że SMS jest droższy o wartość VAT. I zamiast zapłacić 1 zł, zapłacisz 1,23
-

dragon86 - Posty: 44
- Miejscowość: Tarnów
Wiem, że w wielu sklepach internetowych można płacić przez system skycash.com – więcej informacji znajdziesz na ich stronie i o bezpieczeństwie i o zasadach
- KarolP
Ogólnie rzecz biorąc jest to bezpieczna forma. Choć raz zdarzyło mi się, że w dotpay coś się posypało chyba w systemie i sms zwrotny nie przyszedł - przyszedł dopiero za kilka godzin w środku nocy.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-