Mam takie pytanie ile trzeba włożyć zęby szybciej zacząć zarabiać w sieci ?
Powiedzmy ze jest dobry pomysł ( w skali od 1 do 10 ) 7
Wiedza o ebiznesie w takiej samej skali powiedzmy 2
Ogólne pojecie o biznesie i doświadczenie niech będzie 5
Dostępność środków finansowych 50.000 zl na początek
Czas na prace nad projektem 4h dziennie
Determinacja, entuzjazm w tej skali to 10
Jak się ma w ebiznesie stosunek wkładu finansowego do osiąganych rezultatów
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Super biznes za trzy tysiące. Tylko że określenie "super" nic konkretnego nie oznacza. Konkretem są w biznesie pieniądze. Osobiście wolę więc wypowiedzi bardziej skonkretyzowane np. "wkładasz 3 tysiące a po 3 miesiącach wyciągasz 10 tysięcy". Ale to już może moje małe skrzywienie zawodowe...
22 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Na moje oko decyduje wiedza o e-biznesie która ściśle determinuje wartość pomysłu. Reszta to determinacja i doświadczenie które i tak ściśle związane jest z wiedzą. Jakby na problem nie patrzyć wiedza jest tu kluczem do sukcesu. (No chyba że ma się kapitał pozwalający na zatrudnienie ludzi z wiedzą do realizacji pomysłu.) Jeżeli pomysł jest doby kapitał zawsze można znaleźć. Inwestorów nie brakuje.
-

biznesplany24_pl - Posty: 12
Ja zainwestowałem jakieś 600 zł
Jeśli masz taki kapitał, to możesz praktycznie wszystko zlecić na zewnątrz - jedyne co musisz mieć to wiedzę i doświadczenie, które zdobędziesz robiąc wszystko sam...
Jeśli masz taki kapitał, to możesz praktycznie wszystko zlecić na zewnątrz - jedyne co musisz mieć to wiedzę i doświadczenie, które zdobędziesz robiąc wszystko sam...
-

Szymon Zeifert - Posty: 68
Ja na Twoim miejscu zacząłbym od wydania tysiąca zł na szkolenie z ebiznesu ( ja zaczynałem od http://tajemniceebiznesu.pl - najlepiej zainwestowany czas w życiu - idealne szkolenie na start
)bo jak sam napisałeś wiedza 2/10. 50 tysięcy to ogromna kasa - u mnie możesz robić super biznes mając 3 tysiące i jak masz motywację to chętnie na priv Ci wytłumaczę lub na skype - mój nick tomaszdamian.pl . Ale z tego co zauważyłem masz zaznaczone, że czas to Twoja słaba strona więc nad tym też bym pomyślał. Pozdrawiam
)bo jak sam napisałeś wiedza 2/10. 50 tysięcy to ogromna kasa - u mnie możesz robić super biznes mając 3 tysiące i jak masz motywację to chętnie na priv Ci wytłumaczę lub na skype - mój nick tomaszdamian.pl . Ale z tego co zauważyłem masz zaznaczone, że czas to Twoja słaba strona więc nad tym też bym pomyślał. Pozdrawiam-

Tomasz Damian - Posty: 162
- Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
Tomasz Damian napisał(a):Ja na Twoim miejscu zacząłbym od wydania tysiąca zł na szkolenie z ebiznesu ( ja zaczynałem od http://tajemniceebiznesu.pl - najlepiej zainwestowany czas w życiu - idealne szkolenie na start)bo jak sam napisałeś wiedza 2/10. 50 tysięcy to ogromna kasa - u mnie możesz robić super biznes mając 3 tysiące i jak masz motywację to chętnie na priv Ci wytłumaczę lub na skype - mój nick tomaszdamian.pl . Ale z tego co zauważyłem masz zaznaczone, że czas to Twoja słaba strona więc nad tym też bym pomyślał. Pozdrawiam
Super biznes za trzy tysiące. Tylko że określenie "super" nic konkretnego nie oznacza. Konkretem są w biznesie pieniądze. Osobiście wolę więc wypowiedzi bardziej skonkretyzowane np. "wkładasz 3 tysiące a po 3 miesiącach wyciągasz 10 tysięcy". Ale to już może moje małe skrzywienie zawodowe...
-

biznesplany24_pl - Posty: 12
Oki, włożyłem 2800 zł wyciągnąłem ponad 11500 po 90 dniach czyli 3 miesiące - zadowolony? 
Oczywiście plus minimum 8 godzin ciężkiej pracy codziennie oprócz niedziel i 4 godziny minimum w sobotę aby była jasność
Dochód za miesiąc będzie dwa razy taki niż ten łącznie z 90 dni - więc uważam że super - Tomasz Damian http://ListaAdresowa.pl

Oczywiście plus minimum 8 godzin ciężkiej pracy codziennie oprócz niedziel i 4 godziny minimum w sobotę aby była jasność
-

Wlanie jestem a etapie szukania kursu i wiem tez jest to niezbędny etap , ale powiem tez ze nie jest łatwo coś znaleźć ( opisze to w innym tematycznym dziale ) właśnie analizuje kurs Krzywego tajemniceebiznesu
Poza tym mam ograniczony czas nie dla tego ze go nie mam, ale ze chce pracować tylko tyle w ciągu dnia
Ciężka praca o której wspomniał Tomasz Damian to za wiele jak dla mnie , jak powiedział to kiedyś Dyzma " Ja nie mogę tak tyrać "
Zdaje sobie sprawę z tego ze na początek trzeba włożyć wiele pracy itd. Ale ja mam taki plan na życie żeby nie pracować długo i ciężko
i będę się go trzymał wiedząc ze konsekwencja tego będzie dłuższy okres rozwijania projektu.
Zaczynam mieć podobne zdanie i dla tego chce jak najszybciej znaleźć jakiś dobry kurs żeby zdobyć wiedzę co zlecać a co trzeba zrobić samemu
Pozdrawiam
Wojtek
Poza tym mam ograniczony czas nie dla tego ze go nie mam, ale ze chce pracować tylko tyle w ciągu dnia
Ciężka praca o której wspomniał Tomasz Damian to za wiele jak dla mnie , jak powiedział to kiedyś Dyzma " Ja nie mogę tak tyrać "
Zdaje sobie sprawę z tego ze na początek trzeba włożyć wiele pracy itd. Ale ja mam taki plan na życie żeby nie pracować długo i ciężko
Szymon Zeifert napisał(a):Ja zainwestowałem jakieś 600 zł![]()
Zaczynam mieć podobne zdanie i dla tego chce jak najszybciej znaleźć jakiś dobry kurs żeby zdobyć wiedzę co zlecać a co trzeba zrobić samemu
Pozdrawiam
Wojtek
- Wojtek.4m
- Miejscowość: Galway
Wojtek
Ale z pewnością nie licz na kurs Krzywego w takim razie bo on tego nie uczy a sam też ciężko pracuje i za to dla niego szacun. A jak już to Ci się uda daj znać abym wiedział kiedy gratulacje przesłać 
w takim razie na pewno życzę powodzenia i jak już znajdziesz metodę to opisz i sprzedaj a ja ją kupięCiężka praca o której wspomniał Tomasz Damian to za wiele jak dla mnie , jak powiedział to kiedyś Dyzma " Ja nie mogę tak tyrać "
Zdaje sobie sprawę z tego ze na początek trzeba włożyć wiele pracy itd. Ale ja mam taki plan na życie żeby nie pracować długo i ciężko i będę się go trzymał wiedząc ze konsekwencja tego będzie dłuższy okres rozwijania projektu.

-

Wiesz ja zawsze uważałem ze E biznes jako taki powinien pozwalać na prace inna niż na etacie, gdzie trzeba pracować ciężko i aż 8 godzin dziennie a czasem dłużej.
Takie tez mam podejście do tego i wiem, ze jest to mozliwe pracować dużo mniej, lżej i przyjemniej
Kiedyś ktoś powiedział coś takiego :
Pracujemy ciężko po 8 lub 10 godzin dziennie na etacie, żeby później być kierownikiem lub innym zarządzającym, żeby pracować jeszcze ciężej po 10 lub 12 godzin dziennie i to tylko po to, żeby potem być szefem i pracować po 14 godzin dziennie nie mając czasu dla siebie i rodziny
I taki model osiągania sukcesu nie jest dla mnie
wiec szukam innych rozwiązań , które mniemam ze znajdę w e biznesie pracując tylko 4 godziny dziennie.
Na pewno gdy tylko znajdę ten sposób opisze jak działa
Takie tez mam podejście do tego i wiem, ze jest to mozliwe pracować dużo mniej, lżej i przyjemniej
Kiedyś ktoś powiedział coś takiego :
Pracujemy ciężko po 8 lub 10 godzin dziennie na etacie, żeby później być kierownikiem lub innym zarządzającym, żeby pracować jeszcze ciężej po 10 lub 12 godzin dziennie i to tylko po to, żeby potem być szefem i pracować po 14 godzin dziennie nie mając czasu dla siebie i rodziny
I taki model osiągania sukcesu nie jest dla mnie
Na pewno gdy tylko znajdę ten sposób opisze jak działa
- Wojtek.4m
- Miejscowość: Galway
Jeśli chcesz szybko to kup Instant Internet Lifestyle - ale musisz znać angielski.
Ew. Możesz zlecić przetłumaczenie - w końcu masz kasę na start
Kosztuje tylko 20$ bo to front end - warty jest minimum 500 - ponad 10h video z transkryptem.
Tu masz opinie - w środku są linki do video - www.about-instant-internet-lifestyle.blogspot.com
Ew. Możesz zlecić przetłumaczenie - w końcu masz kasę na start
Kosztuje tylko 20$ bo to front end - warty jest minimum 500 - ponad 10h video z transkryptem.
Tu masz opinie - w środku są linki do video - www.about-instant-internet-lifestyle.blogspot.com
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
22 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-