Chciałbym przedstawić Tagvillage.com. To pierwszy serwis pozwalający na wykupywanie tagów i czerpaniu zysków z ich posiadania. Jest to zupełnie nowy i bardzo ciekawy sposób inwestowania. Oprócz tego Tagvillage oferuje szereg innych ciekawych sposobów zarobku.
Jest to całkowita nowość w polskim internecie, dlatego może pojawić się wiele wątpliwości co do wiarygodności serwisu. Ze swojej strony mogę dodać, że jestem użytkownikiem Tagvillage od grudnia 2010. Oznacza to, że obserwuję progres portalu od samego początku i przekonałem się, że Tagvillage rozwija się w niebywałym tempie. Co do wypłacalności, wykonałem już kilka wypłat, a w internecie jest masa dowodów wypłaty.
Po więcej szczegółów zapraszam na mojego nowo powstałego bloga i forum, na którym wszystko opisane jest od A do Z.
BLOG TAGVILLAGE.PL
STRONA GŁÓWNA TAGVILLAGE.COM
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
a co to jest ten tag? 

Masz stronę i jeszcze nie wiesz co to jest CMS? | Wyczyść autostart i przyspiesz komputer
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
ale w kontekscie tej strony. kupuje slowo i czerpie zysk z jego posiadania?
Jak osiągnąć sukces w Internecie? | Wkurza Cię powolny Windows? Przyspiesz komputer za darmo
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Wszedłem na tego bloga z jednym wpisem i nic z tego "systemu" nie kumam...
I o kupowanych samogłoskach w Kole Fortuny to słyszałem, ale żeby ktoś kupował tagi...?
I o kupowanych samogłoskach w Kole Fortuny to słyszałem, ale żeby ktoś kupował tagi...?
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Ciekawa sprawa... Gość poleca swój produkt, opisuje go jaki on jest super, jaki on jest rozwinięty, a nic nie napisze na temat na czym to polega. Myślę, że od tego powinien w ogóle zacząć swój temat...
Profesjonalne pozycjonowanie stron - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
Jak można sprzedawać tagi!? Nie no aż muszę to oblukać....
- rachman
Bez sensu, nic nie rozumiem 
Tzn ja też mogę zrobić stronę i tam na niej będzie można inwestować w tagi
Tzn ja też mogę zrobić stronę i tam na niej będzie można inwestować w tagi
Dbasz o wizerunek Twojej firmy? - Drukarnia DICON - profesjonalna Poligrafia
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-