Witam.
Czy ktoś z Was domyśla się może o co chodzi z tą aukcją?
http://allegro.pl/min-539zl-zysku-tygod ... 32454.html
Bo ja prawdę mówiąc nie mam pojęcia, dlaczego już kilka osób na niej kupiło i jaki może to być sposób. Czy ktoś domniemywa o jaki rodzaj zarobku chodzi? Polecanie, sprzedaż, prowadzenie stron, pisanie artykułów?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Cokolwiek to nie jest, to oferta napisana tak, że palec się sam rwie do kliknięcia 
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
Rzeczywiście napisana hipnotycznie 
Komentarze gość ma też całkiem całkiem, ale co to jest 2000zł przy prawdziwym e-biznesie
Komentarze gość ma też całkiem całkiem, ale co to jest 2000zł przy prawdziwym e-biznesie
Freelancer Wrocław - profesjonalne internetowe portfolio, gdzie znajduje się wykaz projektów oraz oferta od mojej skromnej osoby 
-

elementh - Posty: 106
Co do łańcuszka, to nie byłbym wcale tego pewien. Zadałem pytanie prowadzącemu aukcję:
"Może mi Pan/i powiedzieć coś więcej na temat tego biznesu? Czy jest to coś w rodzaju programu partnerskiego albo czy trzeba coś sprzedawać?"
i otrzymałem odpowiedź:
"Jest to cos w rodzaju programu afiliacyjnego, ale prostsze dzieki tej instrukcji.
Strona jest ogolnodostepna dla kazdego. Zyski sa gwarantowane, mozna przeczytac juz pierwsze komentarze."
Mogę się tylko domyślać, że jest to sposób na 'prostsze zarabianie w AdSense' który kiedyś ktoś opisał i sprzedawał od 99 do 1000 zł, a który zresztą stał się później nielegalny. Słyszeliście coś więcej może na ten temat, bo mi tylko pozostały z tego tylko jakieś zmazy w pamięci, chociaż to co napisałem, pamiętam dokładnie.
"Może mi Pan/i powiedzieć coś więcej na temat tego biznesu? Czy jest to coś w rodzaju programu partnerskiego albo czy trzeba coś sprzedawać?"
i otrzymałem odpowiedź:
"Jest to cos w rodzaju programu afiliacyjnego, ale prostsze dzieki tej instrukcji.
Strona jest ogolnodostepna dla kazdego. Zyski sa gwarantowane, mozna przeczytac juz pierwsze komentarze."
Mogę się tylko domyślać, że jest to sposób na 'prostsze zarabianie w AdSense' który kiedyś ktoś opisał i sprzedawał od 99 do 1000 zł, a który zresztą stał się później nielegalny. Słyszeliście coś więcej może na ten temat, bo mi tylko pozostały z tego tylko jakieś zmazy w pamięci, chociaż to co napisałem, pamiętam dokładnie.
- mariusz_ryba
Nie ma co się zastanawiać, gdyż... "
Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro." , więc takie legalne i wspaniałe to to wcale nie było 
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
To może nowy link podam, żeby nie zaśmiecać forum off'topami. Ale tym razem do strony użytkownika a nie do samej aukcji:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=10217443
A na nowej aukcji widnieje informacja, że to ostatnie 5 sztuk
Kupić z ciekawości?
A co do tego, że aukcja została usunięta, to otrzymałem odpowiedź od sprzedającego, że:
Strona przedmiotu została usunięta, ponieważ: "Zakaz obejmuje sprzedaż adresów stron WWW (linków), adresów serwerów FTP, haseł dostępowych oraz informacji/instrukcji typu "jak dotrzeć do...", "jak znaleźć...", "jak taniej [dzwonić]...", "jak wykonać...", "jak zarobić" i podobnych."
http://allegro.pl/show_user.php?uid=10217443
A na nowej aukcji widnieje informacja, że to ostatnie 5 sztuk
A co do tego, że aukcja została usunięta, to otrzymałem odpowiedź od sprzedającego, że:
Strona przedmiotu została usunięta, ponieważ: "Zakaz obejmuje sprzedaż adresów stron WWW (linków), adresów serwerów FTP, haseł dostępowych oraz informacji/instrukcji typu "jak dotrzeć do...", "jak znaleźć...", "jak taniej [dzwonić]...", "jak wykonać...", "jak zarobić" i podobnych."
- mariusz_ryba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Oferty nie widziałem, ale z tego co piszecie to pic na wodę. W dodatku mała ilość komentarzy też dla mnie sugeruje, że to wkręt.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość