Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Mnie zablokowali konto, było to jakieś 3 lata temu, a na koncie miałem to wypłaty ponad 400 $, oczywiście uzasadnili, że działałem na szkodę reklamodawców, generując fałszywe kliknięcia..
Gdy odpowiedziałem im, że nigdy tego nie robiłem i że prawdopodobnie ktoś robił to złośliwie, już odpowiedzi nie otrzymałem..
Tak to już google może ;/
36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dodam jeszcze coś o mieszanych uczuciach po wejściu na bloga. Trzeba przyznać, że wygląda on tragicznie, chciałem swego czasu zmienić szablon(nawet jeden ciekawy znalazłem), ale nie radziłem sobie z jego konfiguracją z ustawieniem wszystkiego tak jakbym chciał. Pomęczę się może na pierwszą rocznicę w lipcu, póki co trzeba się zadowolić wartością merytoryczną a nie estetyczną 
-

Cheed - Posty: 31
Cheed napisał(a):Od tygodnia ktoś mi złośliwie klikał w reklamy i Google zablokowało moje konto na Adsense. Szkoda tym bardziej, że było na nim już 80$ i w maju spodziewałem się wypłaty.
Mnie zablokowali konto, było to jakieś 3 lata temu, a na koncie miałem to wypłaty ponad 400 $, oczywiście uzasadnili, że działałem na szkodę reklamodawców, generując fałszywe kliknięcia..
Gdy odpowiedziałem im, że nigdy tego nie robiłem i że prawdopodobnie ktoś robił to złośliwie, już odpowiedzi nie otrzymałem..
-

Archie - Posty: 107
Archie napisał(a):Cheed napisał(a):Od tygodnia ktoś mi złośliwie klikał w reklamy i Google zablokowało moje konto na Adsense. Szkoda tym bardziej, że było na nim już 80$ i w maju spodziewałem się wypłaty.
Tak to już google może ;/
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
Mi również kiedyś zablokowano konto adsense - no cóż mówi się trudno. Po jakimś czasie założyłem nowe na sąsiada
Trudno mówić o super kasie, ale kiedy byłem właścicielem www.szukajkamp3.pl (potem po prostu ją sprzedałem) i strona miała dziennie jakieś 3500 unikalnych odwiedzin to w miesiąc uzbierało się jakieś 200 $ do tego jeszcze coś wpadło z PP. Więc nie było źle
Trudno mówić o super kasie, ale kiedy byłem właścicielem www.szukajkamp3.pl (potem po prostu ją sprzedałem) i strona miała dziennie jakieś 3500 unikalnych odwiedzin to w miesiąc uzbierało się jakieś 200 $ do tego jeszcze coś wpadło z PP. Więc nie było źle
-

bartekmedon - Posty: 738
Oczywiście na Adsense można zarobić, ale przy dużym ruchu na stronie, jeżeli strona czy też blog ma kilkanaście, kilkadziesiąt uu dziennie to umieszczanie reklam nie ma sensu..
Wypłatę uzbiera się po roku, albo dłużej
Wypłatę uzbiera się po roku, albo dłużej
-

Archie - Posty: 107
To ja od siebie dodam jeszcze program partnerski
Nowy system reklamowy AdFreeStyle.pl
Polecony z 1 poziomu 10% dożywotnio z jego zysku (nawet 1.000 zł miesięcznie lub więcej z jednego poleconego).
Polecony z 2 poziomu 2% dożywotnio z jego zysku.
Cookie 6 miesięcy
Nagrody dla 3 najlepiej polecających.
Nowy system reklamowy AdFreeStyle.pl
Polecony z 1 poziomu 10% dożywotnio z jego zysku (nawet 1.000 zł miesięcznie lub więcej z jednego poleconego).
Polecony z 2 poziomu 2% dożywotnio z jego zysku.
Cookie 6 miesięcy
Nagrody dla 3 najlepiej polecających.
- nilrem
36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
-