Chciałbym zaciekawić Was Globalnym e- biznesem http://www.dubliwork.pl
dubliwork.pl zalicza się do wiodącego na świecie oferenta innowacyjnej, globalnej internetowej społeczności zakupowej. Nasze zadanie w DubLi widzimy jako rewolucjonizację sposobu w jaki klienci szukają, porównują i kupują produktky za pomocą internetu. Naszym celem jest, być istotną częścią w codziennym życiu naszych użytkowników i stworzyć dla nich najbardziej innowacyjne, twórcze, przydatne i korzystne przedsiębiorstwo internetowe. W związku z tym, będziemy rozwijać się do najbardziej dynamicznej i o najszerszym polu działania społeczności internetowej, oferującej doskonałe zakupy online. Rozwiniemy się do wirtualnego miejsca, w którym ludzie będą codziennie chętnie przebywać, szukać i znajdują, cokolwiek by potrzebowali.
opis biznesu jest na stronie http://www.dubliwork.pl
zapraszam na konferencje która odbywa się na żywo o godz 20.00 w poniedziałki, środy, piątki. ( zakładka MOŻLIWOŚCI - KALENDARZ PREZENTACJI - PL )
- Link do portalu aukcyjnego i rozrywki http://www.dublinet.pl zarejestruj się i słuchaj za darmo muzyki najlepszej jakości. Sprawdź jak to działa ! ( przeglądarka google chrome tłumaczy stronę na POLSKI !)
Twoje Korzyści:
- Będziesz posiadać pole manewru o globalnym zasięgu
- Możliwość zarabiania poważnych pieniędzy, przekonaj się o tym uczestnicząc w prezentacji
- Zarabiasz nie tylko na osobach pod tobą ale przede wszystkim dzięki klientom na całym Świecie
- Firma odniosła ogromny sukces w USA , a także u naszych sąsiadów Niemców, w Polsce ten biznes dopiero się rozwija, wchodząc teraz jesteś na Szczycie drzewa!
Radosław Czyż
BA- partner DubLi
e-mail : dublipol@gmail.com
tel. 606632062
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
halo halo? jest tu mnóstwo osób zarejestrowanych, chciałbym zobaczyć wasze komentarze na temat powyżej opisanego biznesu. Co o tym sądzicie, jakie są wasze Za i Przeciw...
-

pansur - Posty: 7
A czy to był cel rejestracji Twojej na tym forum?
Co do mojej opinii, to jako w jakimś stopniu wyjadacz mogę powiedzieć, że zbytnio mnie takie oferty nie ruszają.
Rozumiem, że to biznes typu MLM ?:) Przejrzałem pobieżnie.
Dlaczego nie rusza?
Bo jest natłok w tej chwili firm wchodzących na rynek w tym systemie co powoduje, że musiałaby się wyróżniać czymś wyjątkowym w odniesieniu do reszty;)
Co do mojej opinii, to jako w jakimś stopniu wyjadacz mogę powiedzieć, że zbytnio mnie takie oferty nie ruszają.
Rozumiem, że to biznes typu MLM ?:) Przejrzałem pobieżnie.
Dlaczego nie rusza?
Bo jest natłok w tej chwili firm wchodzących na rynek w tym systemie co powoduje, że musiałaby się wyróżniać czymś wyjątkowym w odniesieniu do reszty;)
-

Maciej Mazur - Posty: 22
może jeden z celów
ale nie do końca. Piszesz że musiał by się wyróżniać czymś wyjątkowym! przejrzałem kilka MLM i ten jest wyjątkowy, nie dlatego że chcę go zareklamować , ale nie zarabiasz tylko na osobach pod sobą, to jest dodatek, oczywiście wartościowy. zarabiasz dzięki klientom na całym Świecie, dlatego tak bardzo zachęcam abyście przynajmniej uczestniczyli w konferencji na żywo , wtedy będziemy mogli pogadać.
PS. A tak na marginesie Maćku to skorzystałem z twojego i twoich kolegów kursu odnośnie robienia Fan Page
PS. A tak na marginesie Maćku to skorzystałem z twojego i twoich kolegów kursu odnośnie robienia Fan Page
-

To bardzo dobrze, w przyszlym tygodniu zapewne roześlę ankietę i zobaczymy jak można jeszcze pomóc i zachęcić do wykorzystania materiałów 
Natomiast co do MLM to mam wrażenie że ostatnio naprawdę jest zatrzęsienie
-Loocky
-Wellstar czy Webstar nie pamiętam;)
-Talk fusion
-Sitetalk
Z mojej strony to nie była krytyka tylko spostrzeżenie. Np. dostaje non stop zaproszenia do sitetalka. Mówi się że płaci się za aktywność, natomiast długofalowo tak naprawdę dochody będą musiały pochodzić o wpłat np. za usługi czy produkty.
Natomiast ja powiedziałem sobie, że kiedyś zaangażuję się w MLM owszem, ale nie będzie to na pewno w najbliższym czasie.
Tym nie mniej jak najbardziej życzę sukcesów:)
Natomiast co do MLM to mam wrażenie że ostatnio naprawdę jest zatrzęsienie
-Loocky
-Wellstar czy Webstar nie pamiętam;)
-Talk fusion
-Sitetalk
Z mojej strony to nie była krytyka tylko spostrzeżenie. Np. dostaje non stop zaproszenia do sitetalka. Mówi się że płaci się za aktywność, natomiast długofalowo tak naprawdę dochody będą musiały pochodzić o wpłat np. za usługi czy produkty.
Natomiast ja powiedziałem sobie, że kiedyś zaangażuję się w MLM owszem, ale nie będzie to na pewno w najbliższym czasie.
Tym nie mniej jak najbardziej życzę sukcesów:)
-

Maciej Mazur - Posty: 22
przejrzałem te wszystkie MLM i wybrałem DubLi dlatego zachęcam użytkowników do uczestnictwa w dzisiejszej konferencji online o godz 20.00 , wtedy będziemy mogli tutaj się wypowiedzieć za i przeciw.
na konferencje wchodzimy z zakładki MOŻLIWOŚCI - KALENDARZ PREZENTACJI - PL Krzysztof Opala http://www.dubliwork.pl
jak pewnie cześć z Was wie , że pan Krzysztof Opala był właścicielem firmy AKUNA, sprzedał swoje udziały i zajął się właśnie DubLi
na konferencje wchodzimy z zakładki MOŻLIWOŚCI - KALENDARZ PREZENTACJI - PL Krzysztof Opala http://www.dubliwork.pl
jak pewnie cześć z Was wie , że pan Krzysztof Opala był właścicielem firmy AKUNA, sprzedał swoje udziały i zajął się właśnie DubLi
-

6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-