Rok założenia: 2008Kontakt
czyli modele zarobkowania w e-biznesie, wszystko w temacie: pieniądze i e-biznes
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Globalny Biznes - dubliwork.pl Sprawdź TO !!!

Postprzez pansur
napisane: 3 Kwi 2011, o 22:28

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Chciałbym zaciekawić Was Globalnym e- biznesem http://www.dubliwork.pl

dubliwork.pl zalicza się do wiodącego na świecie oferenta innowacyjnej, globalnej internetowej społeczności zakupowej. Nasze zadanie w DubLi widzimy jako rewolucjonizację sposobu w jaki klienci szukają, porównują i kupują produktky za pomocą internetu. Naszym celem jest, być istotną częścią w codziennym życiu naszych użytkowników i stworzyć dla nich najbardziej innowacyjne, twórcze, przydatne i korzystne przedsiębiorstwo internetowe. W związku z tym, będziemy rozwijać się do najbardziej dynamicznej i o najszerszym polu działania społeczności internetowej, oferującej doskonałe zakupy online. Rozwiniemy się do wirtualnego miejsca, w którym ludzie będą codziennie chętnie przebywać, szukać i znajdują, cokolwiek by potrzebowali.

opis biznesu jest na stronie http://www.dubliwork.pl
zapraszam na konferencje która odbywa się na żywo o godz 20.00 w poniedziałki, środy, piątki. ( zakładka MOŻLIWOŚCI - KALENDARZ PREZENTACJI - PL )

- Link do portalu aukcyjnego i rozrywki http://www.dublinet.pl zarejestruj się i słuchaj za darmo muzyki najlepszej jakości. Sprawdź jak to działa ! ( przeglądarka google chrome tłumaczy stronę na POLSKI !)

Twoje Korzyści:
- Będziesz posiadać pole manewru o globalnym zasięgu
- Możliwość zarabiania poważnych pieniędzy, przekonaj się o tym uczestnicząc w prezentacji
- Zarabiasz nie tylko na osobach pod tobą ale przede wszystkim dzięki klientom na całym Świecie
- Firma odniosła ogromny sukces w USA , a także u naszych sąsiadów Niemców, w Polsce ten biznes dopiero się rozwija, wchodząc teraz jesteś na Szczycie drzewa!

Radosław Czyż
BA- partner DubLi
e-mail : dublipol@gmail.com
tel. 606632062

Awatar użytkownika
pansur

czy to forum żyje ?

Postprzez pansur
napisane: 5 Kwi 2011, o 11:49

halo halo? jest tu mnóstwo osób zarejestrowanych, chciałbym zobaczyć wasze komentarze na temat powyżej opisanego biznesu. Co o tym sądzicie, jakie są wasze Za i Przeciw...

Awatar użytkownika
pansur

;)

Postprzez Maciej Mazur
napisane: 5 Kwi 2011, o 19:35

A czy to był cel rejestracji Twojej na tym forum? :faceangel:

Co do mojej opinii, to jako w jakimś stopniu wyjadacz mogę powiedzieć, że zbytnio mnie takie oferty nie ruszają.
Rozumiem, że to biznes typu MLM ?:) Przejrzałem pobieżnie.
Dlaczego nie rusza?

Bo jest natłok w tej chwili firm wchodzących na rynek w tym systemie co powoduje, że musiałaby się wyróżniać czymś wyjątkowym w odniesieniu do reszty;)

Awatar użytkownika
Maciej Mazur

:)

Postprzez pansur
napisane: 5 Kwi 2011, o 21:32

może jeden z celów :) ale nie do końca. Piszesz że musiał by się wyróżniać czymś wyjątkowym! przejrzałem kilka MLM i ten jest wyjątkowy, nie dlatego że chcę go zareklamować , ale nie zarabiasz tylko na osobach pod sobą, to jest dodatek, oczywiście wartościowy. zarabiasz dzięki klientom na całym Świecie, dlatego tak bardzo zachęcam abyście przynajmniej uczestniczyli w konferencji na żywo , wtedy będziemy mogli pogadać.

PS. A tak na marginesie Maćku to skorzystałem z twojego i twoich kolegów kursu odnośnie robienia Fan Page :)

Awatar użytkownika
pansur

co do FanPage:)

Postprzez Maciej Mazur
napisane: 6 Kwi 2011, o 13:43

To bardzo dobrze, w przyszlym tygodniu zapewne roześlę ankietę i zobaczymy jak można jeszcze pomóc i zachęcić do wykorzystania materiałów :)

Natomiast co do MLM to mam wrażenie że ostatnio naprawdę jest zatrzęsienie
-Loocky
-Wellstar czy Webstar nie pamiętam;)
-Talk fusion
-Sitetalk

Z mojej strony to nie była krytyka tylko spostrzeżenie. Np. dostaje non stop zaproszenia do sitetalka. Mówi się że płaci się za aktywność, natomiast długofalowo tak naprawdę dochody będą musiały pochodzić o wpłat np. za usługi czy produkty.

Natomiast ja powiedziałem sobie, że kiedyś zaangażuję się w MLM owszem, ale nie będzie to na pewno w najbliższym czasie.

Tym nie mniej jak najbardziej życzę sukcesów:)

Awatar użytkownika
Maciej Mazur

odp i zaproszenie na dziś dla wszystkich

Postprzez pansur
napisane: 6 Kwi 2011, o 17:28

przejrzałem te wszystkie MLM i wybrałem DubLi dlatego zachęcam użytkowników do uczestnictwa w dzisiejszej konferencji online o godz 20.00 , wtedy będziemy mogli tutaj się wypowiedzieć za i przeciw.

na konferencje wchodzimy z zakładki MOŻLIWOŚCI - KALENDARZ PREZENTACJI - PL Krzysztof Opala http://www.dubliwork.pl

jak pewnie cześć z Was wie , że pan Krzysztof Opala był właścicielem firmy AKUNA, sprzedał swoje udziały i zajął się właśnie DubLi

Awatar użytkownika
pansur

Wróć do Zarabianie w Sieci