Rok założenia: 2008Kontakt
czyli modele zarobkowania w e-biznesie, wszystko w temacie: pieniądze i e-biznes
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam serdecznie,

Mam dla wszystkich prezent z okazji Mikołajek :)
Szokujący raport "Starcie Tytanów" o najbardziej dochodowym biznesie w dzisiejszym Internecie - bez jakichkolwiek przekłamań i farmazonów ! Prezentuje w nim porównanie potencjału zarobkowego TeamWork Revolution Power System (ostatnia międzynarodowa rewolucja w marketingu internetowym) z Gifts Roll Up - innowacyjnym programem zarobkowym, który wykorzystuje najbardziej lukratywny system wynagrodzeń "Reverse 2Up"...

http://uploading.com/files/dm53c6dc/Rap ... 25B3w.pdf/

W wielkim skrócie - zalety Gifts Roll Up (GRU):
- kompletna nowość w Polsce, już rewolucjonizująca zachodni marketing internetowy dzięki "Reverse 2Up System"
- 30 dni za FREE na testy !!! Jest aż tak DOBRY...
- zwrot kosztów (25$) po zaproszeniu pierwszej osoby ! Lepiej się nie da - 100% stopa zwrotu !
- bezpośrednie przelewy między uczestnikami - ZERO OPŁAT DLA FIRMY !!!
- każda zaproszona aktywna osoba to 25$/mc !!! Wyobraź sobie potencjał dochodowy !!! np. 10 partnerów to 250$/mc, a nie kilka dolarów jak wszędzie !!!
- 1 polecony może zapewnić rozrost struktury dzięki "progresji geometrycznej"
:cupgold:
Wiem jak powyższe warunki KUSZĄ :) Pamiętaj, że tak samo będą kusić Twoich potencjalnych współpracowników ! Zapraszanie do takiego systemu jest bardzo przyjemne i niezwykle łatwe ;)

Szczegółowy plan wynagrodzeń znajdziesz tu...
http://gifts-roll-up.blogspot.com/2010/ ... n-gru.html

A oto strategia, którą wykorzystuje i która wspiera każdego w naszej grupie...
http://gifts-roll-up.blogspot.com/2010/ ... aania.html

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do współpracy,

Piotr
http://gifts-roll-up.blogspot.com/
wcześniej http://twrps24.blogspot.com/ :)

Awatar użytkownika
GrandSyndicate

Miejscowość: 3miasto

a kto go założył?

Postprzez Michał Witkowski
napisane: 6 Gru 2010, o 21:07

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Nie jestem w żadnym systemie (żeby nie było, że reklamuje) ale przynajmniej wiadomo kto założył twr ps jest zarejestrowaną firmą. Wszedłem na stronę gru i nie wiedzę tutaj tej informacji kto to zrobił itp. nie ma sensownego produktu, więc co mają ludzie polecać? jakieś pakiety, czyli te co zapłaci więcej ma lepszy start?

Stronką ogólnie mało profesjonalna.

Michał Witkowski

czytaj ze zrozumieniem

Postprzez GrandSyndicate
napisane: 6 Gru 2010, o 21:34

GRU założył Rob Nunes - wygoogluj to poznasz człowieka (fakt nie umieściłem tej informacji). Pakiety są bardzo bogate - im droższy tym lepszy, choć według mnie produkty w tym programie spełniają role prawną, żeby system był legalny. A produkty w twrps są takie rewelacyjne? Chyba nie znasz odpowiedzi skoro nie jesteś w tym programie :oops: Głównym produktem w GRU jest sam system i każdy musi startować od najniższego pakietu. Co do oceny stronki - wszystkim się nie przypodobasz i mało profesjonalny jest.... twój komentarz

Awatar użytkownika
GrandSyndicate

Miejscowość: 3miasto

każdy ma swoje zdanie

Postprzez Michał Witkowski
napisane: 6 Gru 2010, o 22:01

GrandSyndicate napisał(a):A produkty w twrps są takie rewelacyjne? Chyba nie znasz odpowiedzi skoro nie jesteś w tym programie

To cię zmartwię bo należałem do grupy ff24 i znam ten produkt bardzo dobrze.

GrandSyndicate napisał(a):GRU założył Rob Nunes - wygoogluj to poznasz człowieka

Tu nie chodzi o googlowanie, bo człowiek wchodzi na stronę i musi widzieć informacje chodź by w stopce, a nie szukać w google.
Cały system może szybciej paść niż powstał.

GrandSyndicate napisał(a):Co do oceny stronki - wszystkim się nie przypodobasz i mało profesjonalny jest.... twój komentarz

Stwierdzam fakt, wygląda jak wygląda.
I po co ten ton wypowiedzi? mam swoje zdanie.
Widzę po tobie, że masz mało profesjonalne podejście do tej sprawy.

Michał Witkowski

Piramida

Postprzez Mateusz A.
napisane: 7 Gru 2010, o 09:00

GrandSyndicate napisał(a):Głównym produktem w GRU jest sam system...

Znaczy się piramida finansowa :bow:

Aby zarobić w tym programie trzeba przekonać innych że oni w ten sposób również zarobią - czyli muszę osiągać już jakieś dochody z tego programu jeżeli coś polecam.
I tutaj mamy problem, bo żebym otrzymał jakieś pieniądze oni muszą je wpłacić.

No chyba że rozwiążemy to tak:
"Słuchajcie! Mam super ekstra dochodowy biznes. Wpłacacie mi pieniądze na konto, a gdy je otrzymam pozwolę wam przejąć moją pałeczkę, dzięki czemu i wy będziecie mogli namawiać innych aby dzielili się z wami swoją pensją".

Mateusz A.

Miejscowość: Wrocław

Pardon

Postprzez Robund
napisane: 30 Sty 2011, o 19:13

Swoim wpisem nie chcę nikogo urazić...

To prawda, że jestem nowy i może i mało wiem, ale postanowiłem napisać kilka słów.

Tak chwalą ten TWR PS, a jak patrzę na plan, to się zastanawiam, w którym miejscu jest ściema.

TWR:
Dwóch poleconych to zaledwie zwrot kosztów, ale można mieć TYLKO 2 na każdym z poziomów, co oznacza, że owe 30$ na czysto mamy dopiero po:
Ja: - MINUS 30$
01: - 02x15 - jesteśmy na zero
02: - 04x01 = 04$
03: - 08x01 = 08$
04: - 16x01 = 16$
Wynika jasno, że nawet jeśli policzymy TYLKO 25$ jak mój zysk netto, to muszę mieć 27 osób.
A czy w TWR płaci się podatek? - Jasne!!!
A jak wygląda NAPRAWDĘ okres 14 dni testowania, zwany okresem próbnym?

Natomiast w GRU:
A ile można mieć osób na każdym z poziomów? - dla dociekliwych.
Ja: - MINUS 25$ ( a nie 30$).
01a: - 25$ dla mnie; 01b: - 25$ dla sponsora; 01c: - 25$ dla mnie na czysto.
A czy w GRU płaci się podatek? - Kto na to odpowie prawidłowo?
Okres próbny to 30 dni ZA DARMO - a to wystarcza, aby się zapoznać i nauczyć działać.

Chyba dobrze liczę, co?

Podsumowując:
Ile osób jest prościej nauczyć zarabiania: 3 czy 27?
A potem jak są te 3 osoby, to ilu osobom jedna jest w stanie bardziej pomóc: 3 czy 27? - ITD.
Oczywiście podaję tu początek działalności.

Prawda jest tez taka, że wiele osób chce wierzyć, że będzie miało MILIONY - w TWR 2300$, zamiast pomyśleć i zacząć zarabiać małe kwoty, stopniowo je zwiększając. Ale nie, wiele osób zapisuje się tam, gdzie podana jest często niebotyczna kwota i potem rozpowszechniają nieprawdziwe opinie, bo oczywiste, że im nie wyszło.
I tak na marginesie, to pisanie że to piramida jest nie na miejscu, bo mój down-line ma powiedzmy więcej sił i chęci i ma więcej ode mnie. Wypada mi się tylko cieszyć, że moja wiedza i doświadczenie tak zaprocentowało.

Zdaję sobie sprawę, że w Polsce od lat panuje taka psychoza, że każdy każdego chce oszukać, a potem niektórzy dziwią się "skąd oni mają pieniądze?". A o tym, że przy okazji tego biznesu zdobywa się pewną wiedzę oraz poznaje masę ludzi tylko napomknę. To jak każdy to wykorzysta to jego sprawa...
Nie dziwię się sceptycyzmowi ludzi starszych, ale młodszych od siebie zupełnie nie rozumiem.

Dla zainteresowanych:
http://skocz.pl/budowa-biznesu
Nikogo nie namawiam, ale na podanej stronie jest napisane co daje GRU - można wejść, sprawdzić i podjąć decyzję.

Wzajemna pomoc procentuje, wzajemna nienawiść czy niechęć niszczy...ale nie każdy rozumie, że aby coś z tego mieć, to NAJPIERW musi pomóc innym.

Wszystkich pozdrawiam.

Robund

Gifts Roll Up - najbardziej dochodowy program w sieci !

Postprzez nina
napisane: 31 Sty 2011, o 01:03

Witam:) Zgadza się też jestem w GRU,i stwierdzam ze niema nigdzie tak zaskakujących warunków.
Polecam- Gifts Roll Up...wszystkim niedowiarkom o zapoznanie się z konkretnym zarobkiem przez internet.

Pozdrawiam http://gru-pl.34spa.in

nina

Gifts Roll Up cd.

Postprzez kopmark1
napisane: 31 Sty 2011, o 14:28

Mateusz A. napisał(a):Aby zarobić w tym programie trzeba przekonać innych że oni w ten sposób również zarobią - czyli muszę osiągać już jakieś dochody z tego programu jeżeli coś polecam.
I tutaj mamy problem, bo żebym otrzymał jakieś pieniądze oni muszą je wpłacić.

Czyli dokładnie jak w ZUSie. Ja place skladke, z ktorej czesc ma byc odkladana i inwestowana na moja jesien zycia, a tymczasem z mojej skladki dostaje swiadczenia dzisiejszy emeryt !!!
Niech mi ktos powie, ze to nie PIRAMIDA !!! i to w majestacie prawa.
W Gifts Roll Up płacisz abonament za pakiet brązowy. Wiadomo ze w Polsce te produkty sa drugoplanowe no i angielskojęzyczne i głównie skupic się trzeba na promowaniu samego programu. Ale w USA np. w pakiecie złotym gdzie portal turystyczny GRU umożliwia min. zabookowanie podróży u ponad 40 tanich przewoźników w Europie i Azji z opłatami zaczynającymi się od 10$, czy ubezpieczenie turystyczne we współpracy z ubezpieczycielem Seven Corners specjalizującym się w dostarczaniu ubezpieczeń dla podróżnych. To tylko dwie z szeregu pakietów jakie dostajesz w pakiecie zlotym. Pozatym wiążemy nasze konto GRu z kontem Alertpay. Alert Pay nie dałoby takiej możliwośc gdyby miało obawy co do legalności firmy. W USA nielegalne programy sa bardziej ścigane z urzędu niż w Polsce, gdzie np. od dawna dostepny jest w sieci program dobryzarobek.pl który jest czysto piramidalną strukturą. Nie ma tam ani produktu ani usługi.
http://gifts-roll-up.markop.twrpowersystem.com/

kopmark1

Trochę nie tak

Postprzez Robund
napisane: 1 Lut 2011, o 19:45

Nie ma obowiązku oddawania ZUSowi - są inne metody pomnażania swoich środków.
Ale jak przez lata ludzie dostają w kość, a potem stwarza się możliwości, a następnie odbiera - vide OFE - to nic dziwnego, że są nieufni.

Są ludzie, których nie przekona się do niczego - to nie o nich chodzi, bo to oni sami mają się przekonać.

Od lat znam różne systemy, ale takiego jak GRU jeszcze nie spotkałem.
http://skocz.pl/budowa-biznesu

Robund

Z innej beczki.

Postprzez Sebastian Nowak
napisane: 2 Lut 2011, o 17:17

A wiecie coś na temat prelaunch maalysia?

Jedni mówią, że to jakis PP google'a (ale jakoś trudno mi w to uwierzyć) inni, że to wyszukiwarka ofert - na Golden line tez się za wiele nie dowiedziałem a były wątki poruszane.

Zarejestrowałem się tam po nowym roku i w tej chwili mam "pod sobą" ponad 16 tys osób - to zlicza chyba wszystkich, którzy zapisali się po mnie (mimo, że nikogo nie zapraszałem) - jakoś tak liniowo się ustawia.

Podaje link www.prelaunchmalaysia.com/learnmore - partnerski, ale nie jestem pewien czy partnerski bo nawet nie wiem czy dobrze zrozumiałem sposób wstawiania linków :)

Awatar użytkownika
Sebastian Nowak

Następna

Wróć do Zarabianie w Sieci