Rok założenia: 2008Kontakt
czyli modele zarobkowania w e-biznesie, wszystko w temacie: pieniądze i e-biznes
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Siema.

Jak tam Wasze CPC i CTR sie miewaja, odkad w AdSense wprowadzono zmiane koloru po najechaniu na odnosnik reklamy?
Przypomne, ze zmiane wprowadzono 28 pazdziernika.
U mnie CPC zmalalo o polowe, a CTR wzroslo o jakies 2% (ciekawe, bo do jasnobordowego dobralo mi oczojebny zielony). Suma sumarum zarabiam chyba troche mniej. Generalnie zauwazylem, ze CPC i CTR maja tendencje do kompensowania, zeby wyjsciowo zarabiac w miare tyle samo - tez tak macie? Jak sie zastanowic, to ma to nawet logiczne wyjasnienie.

Zobaczymy, jak kolejne dni rozwina sprawe, aczkolwiek jestem ciekaw, jakie sa Wasze doswiadczenia poki co :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Trynkiewicz

hover

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 1 Lis 2011, o 10:55

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja nawet tego nie zauważyłem ;) Ale też dobrało mi taki zielony kolor. Na szczęście moja stronka jest w barwach zielonych :P Ciężko mi powiedzieć jak tam staty, bo ostatnio coś zmieniałem i jak się okazuje zmiana ta zbiegła się z hoverem.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Zarabianie w Sieci