Ostatnio przeczytałem bardzo fajnego E-booka. "Zacznij przyciągać pieniądze", autor: Joe Vitale
E-book jest darmowy. Po jego przeczytaniu możemy zdecydować, czy za niego zapłacimy i jaką kwotę.
Polecam tego e-booka, zresztą wszystkie książki tego autora są świetne.
dziennikosobisty.pl/ten-e-book-powinien-byc-zakazany
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Michale, podany przez Ciebie link jest błędny.
Poza tym (bo odnalazłem wpis na Twoim blogu), chciałeś odsyłać Forumowiczów do zupełnie bezwartościowego wpisu na blogu. Wybacz, ale jeśli chcesz zarabiać polecając czyjeś ebooki, to chociaż recenzje pisz, albo trochę opisu daj.
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Poza tym (bo odnalazłem wpis na Twoim blogu), chciałeś odsyłać Forumowiczów do zupełnie bezwartościowego wpisu na blogu. Wybacz, ale jeśli chcesz zarabiać polecając czyjeś ebooki, to chociaż recenzje pisz, albo trochę opisu daj.
Ten E-book jest bardzo cenny, dlatego nie mów o nim nikomu.
Jeśli interesuje Cię bogactwo, to jest to obowiązkowa pozycja dla Ciebie.
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Haha
Niektóre osoby mają bardzo ciekawe podejście do reklamowania produktów.
Może nie powinienem się tak wyrażać, bo sam jestem niewiele starszy ale trochę rodem dla 15-latków zaślepionych grą w CSa ta reklama
Fakt faktem- Joe Vitale i jego Hipnotyczny Marketing to super pozycja
Ten E-book jest bardzo cenny, dlatego nie mów o nim nikomu.
Może nie powinienem się tak wyrażać, bo sam jestem niewiele starszy ale trochę rodem dla 15-latków zaślepionych grą w CSa ta reklama
Fakt faktem- Joe Vitale i jego Hipnotyczny Marketing to super pozycja
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość