Cześć,
Stworzyłem właśnie Specjalny Raport dla moich subskrybentów. Chciałem się nim z wami podzielić i spytać, co o nim sądzicie?
Link do raportu:
http://infomarketer.pl/custom/raport-sp ... iznesu.pdf
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ściągnąłem od razu, zanim ograniczysz do niego dostęp 
Krótko, zwięźle i na temat, dość motywujący.
Krótko, zwięźle i na temat, dość motywujący.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 453
Przeczytałem - bardzo dobre.
Masz talent do tego co robisz i dobrze się czyta Twoje teksty z różnych e-booków, raportów itp. jak i Twojego bloga, którego odwiedzam jak tylko dostaje powiadomienie o nowym wpisie.
Masz talent do tego co robisz i dobrze się czyta Twoje teksty z różnych e-booków, raportów itp. jak i Twojego bloga, którego odwiedzam jak tylko dostaje powiadomienie o nowym wpisie.
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Raport w porządku - nie za długi i ciekawie napisany.
Zachowam go sobie na moim kompie razem z innymi ciekawymi publikacjami dotyczącymi ebiznesu
Zachowam go sobie na moim kompie razem z innymi ciekawymi publikacjami dotyczącymi ebiznesu
-

MichaelloClass - Posty: 151
- Miejscowość: Łódź
Mała nota: W tym raporcie jest screen z moimi zarobkami sprzed tygodnia z cnebPoints i jest to 3004,51zł. Dzisiaj jest już 3715,83zł.
To tak, jakby jeszcze ktoś nie wierzył, że można zarabiać przez Internet NAPRAWDĘ.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- MateuszKowalski
A tak z ciekawości pracujesz gdzieś oficjalnie poza swoją działalnością w sieci, pytam z czystej ciekawości
?
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

-

Elżbieta Kalinowska - Posty: 591
- Miejscowość: Warszawa
bartekmedon napisał(a):A tak z ciekawości pracujesz gdzieś oficjalnie poza swoją działalnością w sieci, pytam z czystej ciekawości?
Nie.
Teraz będę rozkręcał ze znajomymi nowy e-biznes, więc pewnie nawet nie byłoby czasu na etat. Znajomi jeszcze pracują na etatach, więc biznes i tak będzie prowadzony po godzinach. Do tego zaczynam działać w jednej organizacji non-profit (jak jesteś na mojej liście, to niebawem się dowiesz). Przecież jakieś zajęcie wypadałoby mieć, a w końcu kuźnia niewiele czasu już mi pochłania.
- MateuszKowalski
Dzięki za odpowiedź, jestem na liście więc się dowiem
No i oczywiście powodzenia, bo nie obrażając nikogo jesteś na tym forum jedną z niewielu osób, która w nazwijmy to typowym e-biznesie ma faktyczne zyski, sukcesy.
-

- MateuszKowalski
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-