Trochę biznesowo, trochę informacyjnie - raport na temat szarej strefy polskiej gospodarki - do poczytania, zapamiętania oraz wykorzystania.
http://pliki.gdata.pl/marketing/pr/Whit ... 009_PL.pdf
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Chrońcie swoje karty kredytowe!
Nigdy nie wiadomo czy ktoś sobie nie kupi "małego sprzętu" na nasz koszt.
- Mateusz Szczęsny
Dokładnie;)
wiecie ci - dziwi mnie taka dwoistość. Z jednej strony cały czas mówi sie o potencjale naszego rynku, o rozwoju itd. A z drugiej sami myslimy o nim bardzo zaściankowo. Zagrożenia e-bankowości czy phishing to według nas zagronaczna moda, tymczasem taki ataków w Polsce jest naprawdę dużo. Nie wiem czy jest spowodowany ten brak refleksji 0 czyżby powiedzenie "Madry Polak po szkodzie" nie straciło na swojej aktualności?
wiecie ci - dziwi mnie taka dwoistość. Z jednej strony cały czas mówi sie o potencjale naszego rynku, o rozwoju itd. A z drugiej sami myslimy o nim bardzo zaściankowo. Zagrożenia e-bankowości czy phishing to według nas zagronaczna moda, tymczasem taki ataków w Polsce jest naprawdę dużo. Nie wiem czy jest spowodowany ten brak refleksji 0 czyżby powiedzenie "Madry Polak po szkodzie" nie straciło na swojej aktualności?
- Gman
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość