co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
darmowe znaleziska w Sieci: ebooki, szkolenia, kursy, poradniki, usługi

Darmowy poradnik o Wordpressie

Postprzez elogos.com.pl 4 Mar 2010, o 00:11

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam serdecznie
jestem Alan

od niedawna prowadzę blog ekspercki o tematyce e-commerce
skupiam się w nim na praktycznych zastosowaniach, i rzeczach które zauwazalnie wpływają na wzrot wydajności oraz sprzedaży

Jeżeli interesuje Cię tematyka e-biznesu, szukasz rzeczowych i prawdziwych infromacji, na dodatek prganiesz aby mówiono do ciebie w prostym i bezpośrednim języku, zapraszam do obejrzenia treści

elogos.com.pl
Twój biznes w internecie

Po tym krótkim wstępie chciałbym wreszcie przejść do meritum sprawy. Niedawno napisałem prosty i krótki a zarazem wyczerpujący poradnik o tematyce:

Jak zainstalować Wordpressa na własnym serwerze

Jak widać, poradnik ten jest skierowany do osób początkujących. Gorąco zachęcam do pzreczytania o podzielnia się opinią o nim, tym bardziej że ebook ten napisany jest starannie, rzeczowo i dosadnie, nie jest to darmowa "tandeta" dla wszytkich.

Poradnik ten napisałem aby pomóc wszytskim tym, którzy jescze nie maja własnego bloga a bardzo chcieli by zacząć pisać. Jeżeli ktokolwiek zyska na tej treści mój cel zostanie spełniony a ja sam będę bardzo usatysfakcjonowany.

Zachęcam raz jescze do pobrania tej darmowej pozycji jak i zaznajomienia się z zawartościa bloga. Czekam na konstruktywną krytykę i zapraszam do dyskusji

Link do poradnika: http://wordpress.elogos.com.pl/

Pozdrawiam serdecznie
Alan

Przeniesiono z działu Portale/serwisy/fora/blogi. Dodano link do poradnika.
Paweł

www.elogos.com.pl
Twój biznes w internecie

http://wordpress.elogos.com.pl/
Darmowy poradnik wordpress
elogos.com.pl

Wróć do Za darmo