Zapraszam do zapoznania się z darmowym kursem pozycjonowania pod adresem kurspozycjonowaniastron.pl
Kurs pozycjonowania zawiera najbardziej istotne elementy z pozycjonowania, abyś mógł przyswoić tę wiedzę w jak najszybszym czasie i zacząć ją wykorzystywać w praktyce.
nauczę Cię pozycjonowania zaledwie w 14 dni co pozwoli Ci zaoszczędzić twój cenny czas,
w kursie skumulowałem wiedzę na, której zdobycie i przeczytanie musiałbyś poświęcić dużo więcej czasu,
posiądziesz wiedzę dzięki, której Twoja strona znajdzie się na kluczowych pozycjach w Google,
wartościowy ruch wygeneruje Ci dochody o jakich zawsze marzyłeś,
co miesiąc zaoszczędzisz do kilku tysięcy złotych na promocji strony w wyszukiwarkach,
dzięki przygotowanemu dokumentowi pdf, zawsze będziesz mógł w szybki sposób przypomnieć sobie zawartość kursu.
Oto tematy poszczególnych lekcji zawartych w kursie
Wstęp do pozycjonowania,
Wyszukiwarki,
Jak Google ustala ranking,
Dobór odpowiednich słów kluczowych,
Optymalizacja cz.1,
Optymalizacja cz. 2,
Linkowanie,
Zdobywanie linków cz. 1,
Zdobywanie linków cz. 2,
Własne zaplecze,
Spam w Google czyli zabronione techniki,
Narzędzia SEO cz.1,
Narzędzia SEO cz.2,
Skąd czerpać wiedzę o SEO.
Zapraszam Cię na stronę kurspozycjonowaniastron.pl w celu zapisania się na kurs (formularz na dole strony).
Sławek Gdak (gdaq)
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Sławku, kurs jest bardzo dobry. Jestem na Twojej liście.
Fajnie by było, gdybyś brał udział w życiu naszego Forum. Dałeś tylko 1 wpis promocyjny i cisza...
Super bo ilość autospamerów ostatnio jest straszna
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Przeglądałem jakiś czas temu zawartość. Z pewnością dobra pozycja dla początkujących osób.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
gdaq napisał(a):Zapraszam do zapoznania się z darmowym kursem pozycjonowania pod adresem
Sławku, kurs jest bardzo dobry. Jestem na Twojej liście.
Fajnie by było, gdybyś brał udział w życiu naszego Forum. Dałeś tylko 1 wpis promocyjny i cisza...
Żeby skutecznie pozycjonować, potrzebujesz mnóstwo wiedzy. Zajrzyj na mój blog o e-biznesie do kategorii pozycjonowanie, a znajdziesz tam informacje odnośnie etycznego pozycjonowania stron w Google.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Przed chwilą usunąłem aktywne linki z pierwszego i dotychczas jedynego wpisu gdaq'a. A szkoda, bo ta podstrona ma w tej chwili Page Rank 2. Po prostu będziemy coraz bardziej tępili osoby, które wykorzystują Forum jedynie do autopromocji.
Wiedzę w Sieci można podzielić na darmową i płatną. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to polecam Ci z czystym sercem profesjonalnie przygotowane kursy e-mailowe. Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Przed chwilą usunąłem aktywne linki z pierwszego i dotychczas jedynego wpisu gdaq'a. A szkoda, bo ta podstrona ma w tej chwili Page Rank 2. Po prostu będziemy coraz bardziej tępili osoby, które wykorzystują Forum jedynie do autopromocji.
Super bo ilość autospamerów ostatnio jest straszna
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-