Utworzyłem nowy poddział na forum, to wypada go rozpocząć, hehe.
Zatem podam link do mojego kursu pozycjonowania.
Wkrótce na stronie kursu pozycjonowania, jak i w samym kursie, nastąpią zmiany, ale... to wkrótce.
Niemniej jest to prawdopodobnie najbardziej wartościowy kurs SEO w polskiej Sieci.
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
A jeśli chciałbym np. jeszcze raz sobie go poczytać (powiedzmy, że maile gdzieś zaginęły) to co mam zrobić ? Na końcu kursu sam zapraszałeś żeby co jakiś czas "zapisać się" na nowo bo będą uaktualnienia itd. Ale jak mam się zapisać jeszcze raz skoro mój mail już jest w bazie ? Wypisać się (jak ?) i zapisać na nowo
? Pozdrawiam !
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Bartku,
Rzeczywiście trochę niefortunnie sformułowałem ten fragment kursu, hehe. Na tego samego maila nie da się zapisać raz jeszcze do tej samej bazy mailowej, prawda. Wypisywać się też bez sensu. Swoją drogą, w ImpleBocie trzeba po wypisaniu czekać 7 dni, aż mail zniknie na dobre z bazy. I wtedy można by się ponownie zapisać. Bez sensu.
Po zakończeniu kursu przychodzi do każdego mail z linkiem do kursu pozycjonowania w formacie PDF (plik jest zzipowany). I właśnie ten plik będę aktualizował. Chodzi zatem o ponowne zajrzenie do tego maila i ściągnięcie najnowszej wersji kursu
Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Poprawię.
PS. Póki co, nie ma nowszej wersji, niż Twoja. Zatem wstrzymaj się z ewentualnym ponownym pobieraniem
Rzeczywiście trochę niefortunnie sformułowałem ten fragment kursu, hehe. Na tego samego maila nie da się zapisać raz jeszcze do tej samej bazy mailowej, prawda. Wypisywać się też bez sensu. Swoją drogą, w ImpleBocie trzeba po wypisaniu czekać 7 dni, aż mail zniknie na dobre z bazy. I wtedy można by się ponownie zapisać. Bez sensu.
Po zakończeniu kursu przychodzi do każdego mail z linkiem do kursu pozycjonowania w formacie PDF (plik jest zzipowany). I właśnie ten plik będę aktualizował. Chodzi zatem o ponowne zajrzenie do tego maila i ściągnięcie najnowszej wersji kursu
Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Poprawię.
PS. Póki co, nie ma nowszej wersji, niż Twoja. Zatem wstrzymaj się z ewentualnym ponownym pobieraniem
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Rozumie doskonale i dzięki za konkretną odpowiedź, pozdrawiam !
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Paweł, ale pamiętaj o jednym - KONIECZNIE poinformuj nas w tym temacie o jakiejkolwiek aktualizacji! 
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-