co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
darmowe znaleziska w Sieci: ebooki, szkolenia, kursy, poradniki, usługi

Utworzyłem nowy poddział na forum, to wypada go rozpocząć, hehe.
Zatem podam link do mojego kursu pozycjonowania.

Wkrótce na stronie kursu pozycjonowania, jak i w samym kursie, nastąpią zmiany, ale... to wkrótce.
Niemniej jest to prawdopodobnie najbardziej wartościowy kurs SEO w polskiej Sieci.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

A jeśli chciałbym np. jeszcze raz sobie go poczytać (powiedzmy, że maile gdzieś zaginęły) to co mam zrobić ? Na końcu kursu sam zapraszałeś żeby co jakiś czas "zapisać się" na nowo bo będą uaktualnienia itd. Ale jak mam się zapisać jeszcze raz skoro mój mail już jest w bazie ? Wypisać się (jak ?) i zapisać na nowo :) ? Pozdrawiam !

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Bartku,
Rzeczywiście trochę niefortunnie sformułowałem ten fragment kursu, hehe. Na tego samego maila nie da się zapisać raz jeszcze do tej samej bazy mailowej, prawda. Wypisywać się też bez sensu. Swoją drogą, w ImpleBocie trzeba po wypisaniu czekać 7 dni, aż mail zniknie na dobre z bazy. I wtedy można by się ponownie zapisać. Bez sensu.

Po zakończeniu kursu przychodzi do każdego mail z linkiem do kursu pozycjonowania w formacie PDF (plik jest zzipowany). I właśnie ten plik będę aktualizował. Chodzi zatem o ponowne zajrzenie do tego maila i ściągnięcie najnowszej wersji kursu ;)
Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Poprawię.

PS. Póki co, nie ma nowszej wersji, niż Twoja. Zatem wstrzymaj się z ewentualnym ponownym pobieraniem :D

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Rozumie doskonale i dzięki za konkretną odpowiedź, pozdrawiam !

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Paweł, ale pamiętaj o jednym - KONIECZNIE poinformuj nas w tym temacie o jakiejkolwiek aktualizacji! :D

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Wróć do Za darmo