Link: Analiza strony
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Przygotowalem darmowe narzedzie, ktore analizuje i podpowiada, jak zoptymalizowac strone oraz jakie sa jej aktualne miejsca w roznych rankingach 
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Krzychu, fajny ten tester. Oczywiście nie wszystko się da poprawić bez profesjonalisty, ale elementy na które mam wpływ bezpośredni z kokpitu Wordpressa można już skutecznie poprawić. Do tej pory nie korzystałem z takich zabawek, więc nie wiem na ile ta Twoja jest dokładna i precyzyjna, w każdym razie jakieś wnioski mogłem już z własnego serwisu wysnuć. Dzięki 
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Dzieki za uznanie
Troche nad tym czasu spedzilem, wiec mysle, ze precyzja jest dosyc wysoka. Nawet takie rzeczy jak brak znacznika <title> uwzglednilem. Jesli jednak czegos Wam brakuje lub wyglada, ze zle dziala, to piszcie - postaram sie dopracowac 
Darmowa analiza strony
-

No ja też spróbowałem i powiem, że działa to dobrze. Można szybki dowiedzieć się co warto poprawić i zmienić to szybko.
Good job!
Good job!

- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Dzięki za to narzędzie i za wszystko, co piszesz! Znalazłem sporo fajnych artykułów, chyba znowu wezmę się za pozycjonowanie 
Blogów o rozwoju osobistym jest zbyt wiele i wszystkie są ogólnikowe. Dla efektów trzeba zagłębić się o wiele dalej...
http://programowanierozwoju.pl/
http://programowanierozwoju.pl/
-

Grzegorz Gajcy - Posty: 42
- Miejscowość: Oświęcim
No super! Powiem ci że wszystkie u mnie były na zielono... ale dzięki Twojej stronie przyszedł mi ciekawy pomysł na dodatkową optymalizację, chyba jedno z użytych na stronie sformułowań zwróciło mi uwagę na pewną rzecz
Jeszcze raz dzięki!
Pozdrawiam, Mariusz
Pozdrawiam, Mariusz
-

Mariusz 'rokko' Kołacz - Posty: 148
- Miejscowość: Myszków
Na zielono sa tylko informacje
Przerobie to kiedys, by bylo latwiej zauwazyc, gdzie jest blad. Ale to po sesji 
Darmowa analiza strony
-

Hehe, czytałem także uwagi
Większych nie było, choć i tak szczęśliwym trafem wpadłem na pomysł optymalizacji, który zapewne w najbliższym czasie przetestuję.
-

Mariusz 'rokko' Kołacz - Posty: 148
- Miejscowość: Myszków
Gratuluję pomysłu i realizacji. Ciekawe i przydatne narzędzie. Przy okazji przejrzę resztę serwisu.
-

Karol Rybiński - Posty: 35
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-