Przypadkiem trafiłem na artykuł, który przedstawia prawdę o wielkim G. Nawet etycznie pozycjonując nie mamy pewności, że nasze starania ktoś zniweczy jednym kliknięciem. Szczegóły w linku:
http://webhosting.pl/Google.przyznaje.m ... szukiwania
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Life is brutal
Wszystko na temat barda! Forum, serdecznie zapraszamy bardo wejdź, nie pożałujesz.
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
- D-dos
@ D-dos - dokładnie!
Pozostaje nam tylko działać tak jak najlepiej potrafimy, bo nic innego nie możemy zrobić w starciu z Google.
Pozostaje nam tylko działać tak jak najlepiej potrafimy, bo nic innego nie możemy zrobić w starciu z Google.
-

Łukasz Sikora - Posty: 17
- Miejscowość: Kraków
No nie niestety jest w tym sporo prawdy. Google robi się coraz bardziej potężne, coraz częściej korzystamy z poczty, statystyk i wielu wielu innych przydatnych narzędzi..
Marketing firmy jest bardzo ale to bardzo przemyślany tak że mało kto z nas zdaje sobie z tego sprawę
Tak jak kiedyś było z microsoftem - przypomnijcie sobie, a teraz ?
Marketing firmy jest bardzo ale to bardzo przemyślany tak że mało kto z nas zdaje sobie z tego sprawę
Tak jak kiedyś było z microsoftem - przypomnijcie sobie, a teraz ?
Bukmacherzy boją się rzeczowych informacji. Unikalne i dobre wiadomości, insider info to inne niż zwykle Typy Bukmacherskie, które nie mogą przejść Twoim oszczędnościom obojętnie.
- Head
D-dos napisał(a):Life is brutal
and full of zasadzkas. [Jak mawia mój znajomy]
Paweł Landzberg napisał(a):Nawet etycznie pozycjonując nie mamy pewności, że nasze starania ktoś zniweczy jednym kliknięciem.
oj To nie zbyt pochopnie napisane. Nie dotyczy To raczej Olbrzymich serwisów ???!!
Masz racje Pawle ,że nigdy nie mamy pewności do takich spraw, uważam jednak ,że zwykłych zjadaczy chleba jak My Tutaj - to nie dotyczy.
A tak z innej bajki...
Ile się To słyszy ,że szefostwo; jakiś wysoki urzędnik; lub ktoś o wysokim statusie społecznym - jest przekupywany i manipulowany. Masz pieniądze - To załatwisz prędzej czy później prawie Wszystko!
Malutkie rybki są niczym przy Ogromnych Wielorybach
Wierzycie we pełną sprawiedliwość i nieprzekupność na Świecie? - bo ja natomiast Nie.
Świetny art, gratulacje!
Myślę więc Jestem, Jestem więc się Uczę. Uczę się E-biznesu.
-

Piaskowski - Posty: 157
Masz rację Łukaszu, ogólnie to światem rządzi pieniądz. Wiadomo, że sprawiedliwych jest mało na świecie. Jeśli chodzi o Google to błędem jest według mnie opierać swoje działania marketingowe tylko na pozycjonowaniu. Trzeba mieć różne źródła ruchu, żeby pewnego dnia nie obudzić się z ręką w nocniku.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Paweł Landzberg napisał(a):ogólnie to światem rządzi pieniądz. Wiadomo, że sprawiedliwych jest mało na świecie. Jeśli chodzi o Google to błędem jest według mnie opierać swoje działania marketingowe tylko na pozycjonowaniu. Trzeba mieć różne źródła ruchu, żeby pewnego dnia nie obudzić się z ręką w nocniku.
Bardzo trafna uwaga. Ludzie przywiązują zbut dużą wagę do pozycji w google a nie do faktycznej relacji z klientem.
- dagmaro
Pozycjonowanie to tylko jeden z bardzo wielu kanałów pozyskiwania klientów. Nie można go ignorować ani nie można o nim zapominać.
-

karol_333 - Posty: 37
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Wyszukiwarki, czyli Google
-