Co sadzicie o specjalnych kuponach obniżających koszt kampanii Adsense, oferowanych w internecie np. przez http://www.kupony24.net/. Na pierwszy rzut oka wydaje się dobra do początkowego eksperymentowania z szukaniem odpowiedniego targetu.
Czy ktoś już z tego korzystał ?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Sprzedaż kuponów promocyjnych adwords jest niezgodnie z regulaminem Google.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Dodatkowo sprzedaje osoba fizyczna gdyż nie widzę żadnych danych odnośnie firmy a jak wiemy świadczenie tego typu usług bez działalności gospodarczej jest przestępstwem, także odradzam w 100%.
-

Krzysztof P. - Posty: 83
Po co kombinować. Wystarczy zadzwonić do google
a po kilkunastu minutach rozmowy można dostać
taki kuponik od miłej pani zupełnie nieodpłatnie
Należy też pamiętać, ze taki kupon działa tylko na nowym
koncie, gdzie jeszcze nie był żaden realizowany.
Cwaniaki kombinują i zakładają konta na żonę, matkę, psa...
a po kilkunastu minutach rozmowy można dostać
taki kuponik od miłej pani zupełnie nieodpłatnie
Należy też pamiętać, ze taki kupon działa tylko na nowym
Cwaniaki kombinują i zakładają konta na żonę, matkę, psa...
-

Damian Krajewski - Posty: 5
- Miejscowość: Braniewo
Wróćmy do pytania 
Co sądzimy?
Ja z tego korzystam czasami - na różnych kontach - zazwyczaj jak dostanę jako gratis.
Najczęściej, tak jak wspomniałeś - do testów.
Kupując więcej kuponów i zakładając więcej kont z jednego IP grozi zablokowaniem konta!!!
Tu ostatnio się coś zmieniło - ostatnio dostałem od google propozycję skorzystania z kuponu na koncie, które istnieje już ponad rok i był wykorzystywany kupon - jednak zamiast 40 zł musiałem minimalnie załadować 100 - wtedy dostałem od google dodatkowo 200.
Ale kampania już nie była aktywna od ok. pół roku.
Co sądzimy?
Ja z tego korzystam czasami - na różnych kontach - zazwyczaj jak dostanę jako gratis.
Najczęściej, tak jak wspomniałeś - do testów.
Kupując więcej kuponów i zakładając więcej kont z jednego IP grozi zablokowaniem konta!!!
Damian Krajewski napisał(a):Należy też pamiętać, ze taki kupon działa tylko na nowym
Tu ostatnio się coś zmieniło - ostatnio dostałem od google propozycję skorzystania z kuponu na koncie, które istnieje już ponad rok i był wykorzystywany kupon - jednak zamiast 40 zł musiałem minimalnie załadować 100 - wtedy dostałem od google dodatkowo 200.
Ale kampania już nie była aktywna od ok. pół roku.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Nie trzeba kupować takich kuponów. Wystarczy poprosić o to Google a sami dostaniemy. https://services.google.com/fb/forms/kupon/
- pomocnik12
A czasem nawet do domu przyślą. Jak posiada się certyfikat Google to dostaje się miesięcznie jakąś pulę.
Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Nie koniecznie certyfikat trzeba posiadać aby móc dostawać hurtowo od Google kuponiki i nie koniecznie jest ograniczenie puli na na miesiąc 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Wyszukiwarki, czyli Google
-