Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Czyli, że Chrome odbiera IE użytkowników i niewielu użytkowników FF. Czyli, że na razie FF użytkownicy jeszcze przy FF zostali. Pytanie na jak długo. Ja co prawda nie narzekam na FF, nie wiesza mi się, ale nie testowałem jeszcze chroma. Może faktycznie jest lepszy, ale na razie na moim dobrym sprzęcie nie poczułem niedogodności z racji wielkiego zapotrzebowania pamięci przez FF.
Duuuużo lepiej, to fakt.
Fajne te statystyki. Nie wiedziałem, że Opera ma taki mały udział. Safari też pomału do góry.
25 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
krystian piątek napisał(a):Ciekawostka
Czyli, że Chrome odbiera IE użytkowników i niewielu użytkowników FF. Czyli, że na razie FF użytkownicy jeszcze przy FF zostali. Pytanie na jak długo. Ja co prawda nie narzekam na FF, nie wiesza mi się, ale nie testowałem jeszcze chroma. Może faktycznie jest lepszy, ale na razie na moim dobrym sprzęcie nie poczułem niedogodności z racji wielkiego zapotrzebowania pamięci przez FF.
- grosz
Osobiście korzystam z FF i mimo wielu testów Chroma, nie przekonał mnie.
Jedyne co zauważyłem to to, że w Chromie płynniej działa flesh (bynajmniej w moim przypadku).
-

Łukasz Grzegrzółka - Posty: 16
Łukasz Grzegrzółka napisał(a):w Chromie płynniej działa flesh (bynajmniej w moim przypadku).
Duuuużo lepiej, to fakt.
Fajne te statystyki. Nie wiedziałem, że Opera ma taki mały udział. Safari też pomału do góry.
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
No lisek to ostatnio coraz gorzej. Też mi się zdarza, że się wiedza chwilowo i czasami żre większość procka - wtedy trzeba go zrestartować. No i czasami wyłączona zakładka jest nadal widoczna w listingu zakładek - wtedy to trzeba wyłączyć lista poprzez procesy.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
25 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Wyszukiwarki, czyli Google
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość