Witam również na forum , jeśli masz czas to poczytaj co mam Ci do powiedzenia jeśli go nie masz to zapewne nie masz czasu na e-biznes a już na pewno na dzień dzisiejszy.
Więc zaczynamy :
1. Jeśli chcesz założyć bloga - to dobrze tylko proszę Cie nie koncentruj się wyłączenie na zarabianiu na nim ponieważ możesz się w bardzo prosty sposób sparzyć i załamać gdy nie będzie on początkowo przynosił zysków - a najprawdopodobniej tak będzie.
Musisz wiedzieć, że największą wartość ma wiedza jaką Ty chcesz przekazać innym osobą. Rób to co lubisz i potrafisz (a jeśli potrafisz to doskonal się w tym co robisz bezustannie). Przekaż wszystkim wiedzę jaką posiadasz najlepiej jak potrafisz z czasem przyjdą z tego pieniądze na pewno , jednakże zapamiętaj moje słowa "
rób to dokładnie i z fascynacją .
2. Jeśli chodzi o dobrą pozycję w google (i innych wyszukiwarkach) to tak jak mój przedmówca przeczytaj dokładnie darmowy kurs Pawła Krzywączki na ten temat ale nawet jak przeczytasz go 100 razy to nic Ci to nie da jeśli nie będziesz chciał
wykorzystać tej wiedzy w praktyce i tak również jest z każdą inną książką na temat zarabiania , pomnażania pieniędzy oraz w sumie z samym życiem.
3. W zależności od tego jakie są to programy i co chcesz osiągnąć z ich promocji (wiadomo pieniądze) ale ile i w jaki sposób.
Systemów Partnerskich i programów lojalnościowych (dla niektórych to samo) jest na prawdę wiele ale jeśli nie będziesz osobą , która kocha to co robi i wie co poleca to ..... sam dokończ ....
4. Oczywiście, podałeś w sumie najważniejsze rzeczy , ale samo czytanie nie wystarczy, pisałem o tym wcześniej. Pisanie to już też inna kwestia bo uczysz innych i samego siebie a na pewno doskonalisz się w tym co robisz.
5. I tak i nie ....
Bo jeśli powiesz sobie "da się na tym zarobić" to tak będzie a jeśli "nie da się na tym zarobić" to właśnie tak się stanie.
Ważne jest jak do tego tematu podejdziesz i czy nie zaprzestaniesz go realizować.
6. pytanie , którego tutaj nie było ale zastąpiłem to pytanie Twoją wypowiedzią "P.S Sorki za błędy trochę się spieszyłem

"
Pośpiech nie jest wskazany , mam jednakże nadzieje, że powrócisz tutaj i dokładnie zapoznasz się z tym artykułem jak i całą resztą ważnych informacji , które się tutaj znajdują.
Jeśli chcesz dołączyć do programów partnerskich - zapraszam do mnie.
Postaram się dobrać odpowiednie dla Ciebie.
Cześć
5.