Rok założenia: 2008
Buduj swoją markę profesjonalnie, nie idź na masę, udzielaj się na forach, blogach, promuj swoje filmiki, widzowie przyjadą z czasem. Po co ci nieaktywny użytkownik.... ?
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Witam mam kanał na YouTube dodaję tam Recenzje, Vlogi oraz Poradniki. przez ostatni czas widzowie mi nie chcą przybywać co zrobić pomóżcie proszę. link do mojego kanału http://www.youtube.com/user/MateuszPcTV możecie go zasubskrybować. z góry dziękuje.
- mateuszpctv
Musisz zadać sobie najpierw kilka pytań:
- jaki jest cel prowadzenia kanału?
- na jaki temat (jeden) będą filmy w Twoim kanale? (teraz widzę coś o sprzęcie, NFZ-cie, Szpaku itp - filmy powinny być ze sobą powiązane tematycznie, żeby ściągnąć ludzi zainteresowanych konkretną dziedziną - kanał "dla wszystkich" będzie kierowany do... "nikogo".
- jak trafili dotychczasowi "widzowie"?
Do tego popracuj nad nagłówkami - niech będą bardziej zachęcające do obejrzenia (a nie tylko informujące).
Nie wiem w jaki sposób robisz opisy i tagi (słowa kluczowe, popularne frazy itp).
Zacznij od tego co napisałem - jak to nie przyniesie spodziewanych rezultatów daj znać tutaj na forum, problem będzie nieco głębszy.
- jaki jest cel prowadzenia kanału?
- na jaki temat (jeden) będą filmy w Twoim kanale? (teraz widzę coś o sprzęcie, NFZ-cie, Szpaku itp - filmy powinny być ze sobą powiązane tematycznie, żeby ściągnąć ludzi zainteresowanych konkretną dziedziną - kanał "dla wszystkich" będzie kierowany do... "nikogo".
- jak trafili dotychczasowi "widzowie"?
Do tego popracuj nad nagłówkami - niech będą bardziej zachęcające do obejrzenia (a nie tylko informujące).
Nie wiem w jaki sposób robisz opisy i tagi (słowa kluczowe, popularne frazy itp).
Zacznij od tego co napisałem - jak to nie przyniesie spodziewanych rezultatów daj znać tutaj na forum, problem będzie nieco głębszy.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 550
Potwierdzam: przede wszystkim określ dokładnie grupę docelową, a co za tym idzie tematykę filmów. Jak to mawiają: 'jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego'. Nie możesz myśleć w sposób aktualny, czyli: filmik o sporcie + filmik o polityce i mam dużo większą grupę odbiorców. Pomyśl raczej: porządny i rzetelny filmik o sporcie przyciągnie więcej ludzi niż dwa średnie o dwóch przeciwległych tematach.
Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 1160
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Hej,
Widziałem też takie szablony na Youtube, które zwiększają subskrypcję,
trzeba gdzieś poszukać, u amerykanów można pewnie gdzieś w 100% darmowe znaleźć.
Zawierają po prostu strzałki, które dość dobrze
przyciągają uwagę na przycisk "Subskrybuj". Warto spróbować
.
Pozdrawiam,
Damian
Widziałem też takie szablony na Youtube, które zwiększają subskrypcję,
trzeba gdzieś poszukać, u amerykanów można pewnie gdzieś w 100% darmowe znaleźć.
Zawierają po prostu strzałki, które dość dobrze
przyciągają uwagę na przycisk "Subskrybuj". Warto spróbować
.Pozdrawiam,
Damian
CzasowyCzarodziej.pl/prezent - Jak wyczarować 2 godziny dodatkowego czasu codziennie na e-biznes?
-

damianjnc - Posty: 167
- Miejscowość: Żyraków
Możliwości są w zasadzie dwie.
1. Wypozycjonować na popularne frazy w youtube swoje filmy (odpowiedni opis, tagi itp itd)
2. Stworzyć bardzo dobrą treść viralową i wtedy ludzie będą polecać innym Twoje filmy
1. Wypozycjonować na popularne frazy w youtube swoje filmy (odpowiedni opis, tagi itp itd)
2. Stworzyć bardzo dobrą treść viralową i wtedy ludzie będą polecać innym Twoje filmy
-

Sylwek Kalinowski - Posty: 101
Dobry wirus jest niezastąpiony, jest ich dużo na YT. Przejrzyj sobie je może coś Cię zainspiruje. 
-

Rentalo.pl - Posty: 47
Dzieki wam za oddane posty troche mi to pomogło w zdobyciu widzów. Mam do was jeszcze jedna proźbę jeśli macie kanały na YouTube to możecie mi dać Subskrypcję ??? tu macie link http://www.youtube.com/user/MateuszPcTV
- mateuszpctv
Zależy Ci na ilości czy na jakości? Co z tego że zasubskrybuję Twój kanał skoro Twoje Video mnie za bardzo nie interesuje?
-

Sylwek Kalinowski - Posty: 101
Błędne, typowe myślenie - ilościowe. Jak napisał poprzednik - po co Ci to? Dla szpanu przed kumplami? Dla podniesienia własnego ego? Dude - szukaj 'klientów' wśród targetu!!!
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do przedszkola Akademia Poziomkowa. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

it-spleen - Posty: 1160
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
mateuszpctv napisał(a):Dzieki wam za oddane posty troche mi to pomogło w zdobyciu widzów. Mam do was jeszcze jedna proźbę jeśli macie kanały na YouTube to możecie mi dać Subskrypcję ??? tu macie link http://www.youtube.com/user/MateuszPcTV
Buduj swoją markę profesjonalnie, nie idź na masę, udzielaj się na forach, blogach, promuj swoje filmiki, widzowie przyjadą z czasem. Po co ci nieaktywny użytkownik.... ?
-

Rentalo.pl - Posty: 47
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-