Witam wszystkich
Chciałbym dowiedzieć się od Was co sądzicie o moim nowym blogu o akwarystyce. http://blog.aquarystyka.com
Pisałem już podobne pytanie do Pawła i od razu okazało się to pomocne bo powiedział mi abym zmienił szablon strony, tak też zrobiłem, ale teraz muszę wiedzieć czy taki jak teraz jest może być.
Czekam na Wasze sugestie i opinie, co zmienić? co dodać? jakieś pomysły?
Z góry Dziękuje i Pozdrawiam
Filip
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Cześć Filip,
Grzmotnę kilka uwag, bo nikt się nie kwapi
1) Zmniejsz nieco grafikę w nagłówku i dodaj jakiś obrazek akwarium jako tło
2) Daj coś za zapis na newsletter. Zrób np. jakiś szybki poradnik typu "10 rzeczy, które musisz wiedzieć, zanim założysz swoje pierwsze akwarium"
3) Koniecznie rozwiń podstronę "informacja o blogu" - więcej treści, detali, Twoje zdjęcie
4) Powiększ RSS, żeby rzucał się w oczy. Po co masz po prawej duży button z rejestracją? Olej to i daj tam właśnie duży przycisk z RSS
5) Kategorię, wyszukiwarkę i te inne rzeczy wywal ze środkowej części do sidebara (!). Niepotrzebnie zwężają środkową kolumnę i są mniej widoczne
6) Ilość komentarzy (po lewej stronie na czarnym tle) jakoś oznacz, bo teraz to nie wiadomo, co to jest za liczba
7) Zamiast Administrator, zmień wyświetlanie autora wpisów na Twoje imię i nazwisko
8) Pisz często i w miarę regularnie, np. co 3-5 dni. Google Cię pokocha. Użytkownicy także.
Działaj, bo masz potencjał
Grzmotnę kilka uwag, bo nikt się nie kwapi
1) Zmniejsz nieco grafikę w nagłówku i dodaj jakiś obrazek akwarium jako tło
2) Daj coś za zapis na newsletter. Zrób np. jakiś szybki poradnik typu "10 rzeczy, które musisz wiedzieć, zanim założysz swoje pierwsze akwarium"
3) Koniecznie rozwiń podstronę "informacja o blogu" - więcej treści, detali, Twoje zdjęcie
4) Powiększ RSS, żeby rzucał się w oczy. Po co masz po prawej duży button z rejestracją? Olej to i daj tam właśnie duży przycisk z RSS
5) Kategorię, wyszukiwarkę i te inne rzeczy wywal ze środkowej części do sidebara (!). Niepotrzebnie zwężają środkową kolumnę i są mniej widoczne
6) Ilość komentarzy (po lewej stronie na czarnym tle) jakoś oznacz, bo teraz to nie wiadomo, co to jest za liczba
7) Zamiast Administrator, zmień wyświetlanie autora wpisów na Twoje imię i nazwisko
8) Pisz często i w miarę regularnie, np. co 3-5 dni. Google Cię pokocha. Użytkownicy także.
Działaj, bo masz potencjał

-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Świetny blog.
Kto wie, może gdybym dowiedział się o nim wcześniej moja rybka jeszcze by żyła?
Zrób to co Krzywy napisał wyżej i pisz, pisz, jeszcze raz pisz!
Kto wie, może gdybym dowiedział się o nim wcześniej moja rybka jeszcze by żyła?
Zrób to co Krzywy napisał wyżej i pisz, pisz, jeszcze raz pisz!
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Układ / Layout serwisu
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość