Witam
Jestem na etapie tworzenia pewnego systemu ... o którym napisze niedługo w dziale pochwal się
i mam takie pytanie dla wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia:P
Jak ilość tekstu będzie odpowiednia na stronię główniej tak aby zachęcić userów do korzystania z usługi
a nie odstraszyć ich przytłaczającą ilością treści.
Chodzi mi o to by za prezentować cel;misje oraz funkcje systemu.
Jak teraz projektują graficy,programiści itp web 2.0?
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Napisz konkretnie o jaki serwis chodzi itd. - nie da się wszystkiego wrzucić do 1go wora
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Dokładnie tak jak napisał Bartek. Wszystko zależy od serwisu.
Jeśli sprzedajesz jakiś produkt to na głównej powinno być info o tym, zalety, promocja, ilustracja itp.
Unikaj "wylewania" całej oferty na stronę główną, lepiej wypisać jej najbardziej atrakcyjne elementy i wstawić linki typu: "zobacz szczegóły".
Jeśli sprzedajesz jakiś produkt to na głównej powinno być info o tym, zalety, promocja, ilustracja itp.
Unikaj "wylewania" całej oferty na stronę główną, lepiej wypisać jej najbardziej atrakcyjne elementy i wstawić linki typu: "zobacz szczegóły".
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
witam
na ten temat pomógł mi wykład Eweliny Golby na temat copywritingu, który mówi na przykładzie serwisu Pawła Tajemnice Ebiznesu o funkcjonalności strony na podstawie klientów. Poszukaj na forum gdzies było wideo do pobrania chyba ze byłeś na tym wykładzie.
na ten temat pomógł mi wykład Eweliny Golby na temat copywritingu, który mówi na przykładzie serwisu Pawła Tajemnice Ebiznesu o funkcjonalności strony na podstawie klientów. Poszukaj na forum gdzies było wideo do pobrania chyba ze byłeś na tym wykładzie.
-

Kubus - Posty: 60
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Układ / Layout serwisu
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość