co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
szkielet, schemat serwisu często decyduje o jego sukcesie - dopracuj go zatem

Witam

Jestem na etapie tworzenia pewnego systemu ... o którym napisze niedługo w dziale pochwal się
i mam takie pytanie dla wszystkich, którzy mają coś do powiedzenia:P

Jak ilość tekstu będzie odpowiednia na stronię główniej tak aby zachęcić userów do korzystania z usługi
a nie odstraszyć ich przytłaczającą ilością treści.

Chodzi mi o to by za prezentować cel;misje oraz funkcje systemu.

Jak teraz projektują graficy,programiści itp web 2.0?

miloszgadz

Napisz konkretnie o jaki serwis chodzi itd. - nie da się wszystkiego wrzucić do 1go wora

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Dokładnie tak jak napisał Bartek. Wszystko zależy od serwisu.
Jeśli sprzedajesz jakiś produkt to na głównej powinno być info o tym, zalety, promocja, ilustracja itp.
Unikaj "wylewania" całej oferty na stronę główną, lepiej wypisać jej najbardziej atrakcyjne elementy i wstawić linki typu: "zobacz szczegóły".

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Copywriting

Postprzez Kubus 8 Lip 2010, o 15:33

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

witam
na ten temat pomógł mi wykład Eweliny Golby na temat copywritingu, który mówi na przykładzie serwisu Pawła Tajemnice Ebiznesu o funkcjonalności strony na podstawie klientów. Poszukaj na forum gdzies było wideo do pobrania chyba ze byłeś na tym wykładzie.

E-biznes to moja pasja.
Bądź wytrwałym w tym co robisz.
www.gamer-cs.pl
Awatar użytkownika
Kubus

Wróć do Układ / Layout serwisu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość