cześć chłopaki!
Gdzie najlepiej rozmieścić takie komponenty strony jak sonda, powiadamiacz, newsletter? Na różnych podstronach czy wszystko na jednej?
Zwlaszcza przy takiej specyfice usług/sprzedaży jak na mojej www?
Kasia,
www.gerlaczynska.netgaleria.pl
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witaj,
Dosyć niecodzienny wygląd serwisu masz. Widać Twoje artystyczne podejście
Właściwie jedyne miejsce jakie mi przychodzi to wkomponować te elementy w tym obszarze szarym gdzie masz menu na podstronach. I chyba najlepiej gdyby były na wszystkich podstronach, oprócz strony głównej.
Możesz też spróbować dodać wyskakującego layera z newsletterem na stronie głównej. Tylko wtedy z jakimś ogranicznikiem np. jakieś cookie do tego, lub blokada na ip (chodzi o to, żeby nie wyskakiwało to każdej osobie za każdym wejściem na Twoją stronę).
Dosyć niecodzienny wygląd serwisu masz. Widać Twoje artystyczne podejście
Właściwie jedyne miejsce jakie mi przychodzi to wkomponować te elementy w tym obszarze szarym gdzie masz menu na podstronach. I chyba najlepiej gdyby były na wszystkich podstronach, oprócz strony głównej.
Możesz też spróbować dodać wyskakującego layera z newsletterem na stronie głównej. Tylko wtedy z jakimś ogranicznikiem np. jakieś cookie do tego, lub blokada na ip (chodzi o to, żeby nie wyskakiwało to każdej osobie za każdym wejściem na Twoją stronę).
-

Paweł Landzberg - Posty: 2387
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Układ / Layout serwisu
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość