kiedyś działałem na krasnalu ale przestali go rozwijać i były jakieś problemy i zrezygnowałem z Krasnala
później używałem XAMPlite czy jakoś tak, ale też coś było z nim nie tak
obecnie wszystko testuje na WampSerwer, do tej pory mnie zawiódł, ma mnóstwo modułów, lecz wiadomo Windows to nie linux
można spokojnie PHP 5 na nim uruchomić
struktura bardzo podobno do linuxa, bardzo łatwo można przenosić cała strukturę po przeinstalowaniu systemu
teraz czekam na montera do dialogu co mi 4Mega podepnie, gdzie w 50% przesiądę się na linuxa i będę miał praktycznie serwer z prawdziwego zdarzenia
ostateczne rozwiązania trzeba testować na prawdziwym serwerze w sieci
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
13 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Odświeżam temat
VertrigoServ będzie działał jeśli zainstaluję go na pamięci USB ?
Starter FM Group - Kup starter i rozpocznij biznes z FM Group!
- Konsultant FM Group
Witam, jeśli występują jakieś problemy to eksportuj bazy danych do pliku, zainstaluj jakiś inny serwer http dla windows-a i kontynuuj prace dalej, bo szukanie rozwiązania może zająć więcej czasu niż to warte. Ja już przesiadłem się na linuxa i tutaj używam Apache i działa bez zarzutu (bo to samo jest na większości serwerów) a przesiadłem sie z WampSerw
a jest wersja Portable? bo nie wiem, Jeśli Ci jeden nie działa to sprawdź następny az taki ktory bedzie na Twoim komputerze chodzil, nie bedzie raczej chodzil na penie
jeśli chcesz uparcie tego vertigo to odłącz internet na chwile, wyłącz COMODO, nawet zabij proces jesli nie bedzie chciał się zamknąć i wtedy przetestuj, przed powrotem do normalnej pracy uruchom ponownie komputer aby COMODO uruchomil sie ze wszystkim na nowo
czasami na działanie takich serwerów mogą wpływać różne programy firmowe czy bazy danych od nich lub etc... szukanie konfliktów moze zabrać dużo czasów, polecam zmienić na coś stale rozwijanego
a jest wersja Portable? bo nie wiem, Jeśli Ci jeden nie działa to sprawdź następny az taki ktory bedzie na Twoim komputerze chodzil, nie bedzie raczej chodzil na penie
jeśli chcesz uparcie tego vertigo to odłącz internet na chwile, wyłącz COMODO, nawet zabij proces jesli nie bedzie chciał się zamknąć i wtedy przetestuj, przed powrotem do normalnej pracy uruchom ponownie komputer aby COMODO uruchomil sie ze wszystkim na nowo
czasami na działanie takich serwerów mogą wpływać różne programy firmowe czy bazy danych od nich lub etc... szukanie konfliktów moze zabrać dużo czasów, polecam zmienić na coś stale rozwijanego
-

ugregusa - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
13 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-