witam
nie wiem czy umieściłem post w dobrym dziale ale....
chcę stworzyć coś jak program partnerski po to aby mój serwis się rozrastał przy pomocy samych użytkowników i nie wiem jak
tego typu rzecz stworzyć.
proszę o pomoc..
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co to za serwis? Oczekujesz od nas linku do oprogramowania zarządzającego PP czy też pomysłu jakby miało to wyglądać?
- Artur 'ring' Grabowski
- Miejscowość: Poznań
Jak w temacie
za mało danych, nie wiadomo co chcesz dokładnie osiągnąć. Pierwsza myśl, która mi przyszła do głowy to jakiś portal społecznościowy.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
posiadam stronę czyli siec serwerów counter strike i chciałbym stworzyć coś takiego ze np za polecenie 5 osób dostają jakąs ilość punktów za które sobie mogą kupować rzeczy. Tylko rzycz w tym jak stworzyć link do każdego użytkownika żeby automatycznie za polecenie zostały przydzielane punkty
-

Kubus - Posty: 60
ring napisał(a):Oczekujesz od nas linku do oprogramowania zarządzającego PP czy też pomysłu jakby miało to wyglądać?
Chętnie bym zerknął na takie oprogramowanie
Najchętniej żeby był za darmo, z filmami instruktażowymi
i z objaśnieniami działania
Znalazłem coś tutaj i tutaj. Co o tym myślicie?
Kubus napisał(a):za polecenie 5 osób dostają jakąs ilość punktów za które sobie mogą kupować rzeczy. Tylko rzycz w tym jak stworzyć link do każdego użytkownika żeby automatycznie za polecenie zostały przydzielane punkty
Podstawą programu partnerskiego są przejrzyste
Na wstępie chciałbym zapytać: Dlaczego za polecenie 5
osób mam otrzymywać punkty, a nie każdego z osobna?
Katalog FM Group - pobierz katalog FM Group.
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantka FM Group
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
[size=85]Poprzedni nick na Forum.Ebiznesy.pl: Condictor[/size]
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantka FM Group
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
[size=85]Poprzedni nick na Forum.Ebiznesy.pl: Condictor[/size]
- Konsultant FM Group
Musisz zlecić komuś lub napisać sam albo znaleźć skrypt i dostosować. Skrypt musi wyłapywać ref z linku który będzie unikalny dla każdego użytkownika, po czym naliczy punkty. A reszta to mini sklep internetowy ale za punkty a nie kasę realną (punkty redukowały by się automatycznie po dokonaniu zakupów).
PS. Tytułujcie normalnie swoje posty. Tytuły typu "a", "e" nie dają żadnej wartości pozycjonerskiej naszemu forum.
PS. Tytułujcie normalnie swoje posty. Tytuły typu "a", "e" nie dają żadnej wartości pozycjonerskiej naszemu forum.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Od kiedy użytkownicy mają obowiązek pozycjonowania owego forum? Wkurza mnie obowiązek wpisywania tytułu i nie będę się ścierał
Do autora - skoro zadałeś pytanie jakie zadałeś domyślam się, że ciężko będzie Ci samemu zaimplementować jakiś skrypt. Jeśli posiadasz jakiś budżet radzę od razu udać się do programisty i zlecić całą robotę - wskazując gotowe skrypty polecone przez kolegę wyżej. Być może pozwoli to kilka groszy zaoszczędzić.
- maniek
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość