Proszę o poradę. Chcę w lipcu uruchomić stronkę biura tłumaczeń, nie wiem nic o programowaniu
i chcę uruchomić tę stronkę w najprostszy możliwy (ale nie prostszy W zasadzie chcę, aby moja strona miała podobne funkcjonalności jak na przykład strona www.fatix.pl, czyli prosta strona, ale UWAGA, chciałabym, aby był to "serwis"
No i tak... W www.otostrona.pl można wykupić płatną wersję "otostrony, jesto to hosting+szablon+kreator+CMS i być może byłoby to tanie i dobre rozwiązanie, i wystarczające dla moich potrzeb -> oczywiściw w wersji płatnej, aby ktoś oświecony mógł zmodyfikować szablon zgodnie z moją wizją; jest to zdaje się możliwe, bo takie info otrzymałam z tego serwisu:
> Czy możliwy jest tam dostęp do kodu i modyfikowanie szablonu?
W wersji darmowej mozna modyfikowac szablon przez przegladarke, w wersji platnej - jest dostep do plikow i FTP, wiec modyfikacja jest atwiejsza. Pliki systemu kreatora sa niedostepne, natomiast pliki z dnymi do strony, szablonem - mozna zmieniac bez problemu.
> Czy możliwe jest zainstalowanie płatności online (np. dotpay) na
> stronie w darmowej wersji korzystania z serwisu? Jeśli nie, to czy
> jest to możliwe na stronie w płatnej wersji?
Mozna wkleic dowolny kod, w tym kod platnosci DotPay - w edycji strony, klika Pani w ikonke PLAY, pojawi sie modul PASTE CODE, tam mozna wkleic kod formularza platnosci.
> Czy mogę zmieniać kolory i elementy grafiki w płatnej wersji?
Tak, majac dostep do FTP moze Pani modyfikowac pliki graficzne szablonu, a takze plik styli CSS.
Co sądzicie o takim rozwiązaniu????
I