co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
wszystko o serwisach WWW, głównie od strony technicznej (XHMTL, CSS, PHP, MySQL)

Hej,

jakiś czas temu pomyślałem że warto byłoby skatalogować wartościowe strony w jednym miejscu, tak aby np. interesując się zarządzaniem projektami można by łatwo znaleźć ciekawe pod względem merytorycznym strony. Dlatego też stworzyłem portal sejfowisko.pl i zwracam się z uprzejmą prośbą o ocenę funkcjonalności, przejrzystości, działania. Co byście zmienili, zaaranżowali inaczej? Co myślicie na ten temat?

Sejfowisko.pl

Pozdrawiam
Tomek

//link usunięty - dead link
Paweł

czajna

Moim zdaniem, kiedy ktoś chce coś znaleźć w internecie to wpisuje odpowiednią frazę do wyszukiwarki (takiej jak Google), zamiast bawić się we wchodzenie na Twoją stronę. Oczywiście nie życzę Ci źle. Może rzeczywiście ten pomysł okaże się trafiony. Postaram się jeszcze ocenić to pod względem wykonania. Jak dla mnie to nie pasuje tu kilka rzeczy:

- tło pod napisem "Czytaj więcej..."
- białe tło (o tutaj)
- czarne tło pod zakładkami ("Ostatnio popularne" itd.)

Poza tym przydałyby się jakieś grafiki/fotografie przy tych wszystkich notkach. :)

Pozdrawiam, Michał

Solmis

Tak jakby KATALOG STRON ?

miloszgadz

Tak jakby :)

Dzięki Solmis za wskazówki

T

czajna

Solmis napisał(a):Moim zdaniem, kiedy ktoś chce coś znaleźć w internecie to wpisuje odpowiednią frazę do wyszukiwarki (takiej jak Google), zamiast bawić się we wchodzenie na Twoją stronę. Oczywiście nie życzę Ci źle. Może rzeczywiście ten pomysł okaże się trafiony.

Słuszna uwaga. Jednak jeśli chcesz żeby ktoś znalazł Twoją stronę przez Google to musisz dodawać ją właśnie do takich miejsc jak Sejfowisko.pl :)

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Masz oczywiście rację, moje niedopatrzenie. :grin:

Solmis

Co jest ze stroną ?

Postprzez szczur 13 Wrz 2010, o 23:19

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku