Witam
Jestem początkującym dopiero raczkuje i nie mogę się uporać z tym problemem.
http://www.mirklim.za.pl/
Wyłączyć adblock-a
Będę wdzięczny za jakąś podpowiedz.
// Edit: poprawiłem orta w temacie, bo bił mnie po oczach. Tomek
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Na Twoim miejscu nie umieszczał bym tych linków w stopce, raczej nie wpłyną korzystnie na pozycje Twojej strony.
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Podpowiedź: To dlatego, że obiekty #Layer2 i #Layer3 pozycjonujesz bezwzględnie od góry strony (stylami). A reklama na tym darmowym hostingu jest na górze i przesuwa tabelę a tych div'ów nie.
SWL'a w stopce sam sobie dodałeś, czy to też sprawka hostingu?
PS Następnym razem dokładniej napisz w czym widzisz/z czym masz problem problem. Wiesz, my tu jasnowidzami nie jesteśmy.
SWL'a w stopce sam sobie dodałeś, czy to też sprawka hostingu?
PS Następnym razem dokładniej napisz w czym widzisz/z czym masz problem problem. Wiesz, my tu jasnowidzami nie jesteśmy.
Believe the Unbelievable
Tworzenie stron internetowych
Tworzenie stron internetowych
-

Tomasz Fabiszak - Posty: 443
- Miejscowość: Poznań
orkan napisał(a):Linki sam dodałem
Na Twoim miejscu nie umieszczał bym tych linków w stopce, raczej nie wpłyną korzystnie na pozycje Twojej strony.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
- orkan
Na przykład do stron partnerskich, najlepiej o powiązanej tematyce. Moim zdaniem dwa linki wystarczą.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Reklamy pewnie nie usuniesz, bo jest w ramach darmowego serwera, ale jak przepiszesz <divy> z indexem np. 4 lub 5 to powinny przykryć reklamę
- mduraj
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość