Witam,
Chciałbym stworzyć stronkę wykorzystującą PHP i Bazy Danych, jednak brakuje mi wytrwałości w uczeniu się tych języków i wpadłem na pomysł, żeby coś takiego zrobić w jakimś CMSie... może jest jakiś darmowy program tego typu, który pomógłby mi stworzyć taką stronkę. Byłbym wdzięczny również za link do jakiejś stronki, gdzie byłoby wytłumaczone jak to robić. Przyznam, że nie korzystałem jeszcze z takiego rozwiązania.
Z góry dziękuję za pomoc!
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Dlatego, że Vista to była publiczna, płatna beta 7
Małomiękki doskonale wie jak sprzedać ludziom niedopracowany produkt a potem skasować powtórnie za jego "upgrade" do nowej (czytaj pozbawionej części usterek) wersji.
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Paweł kilka dni temu trafił na stronę, na której znajdują się wersje
demonstracyjne różnych darmowych systemów CMS.
Napisał o tym tutaj
demonstracyjne różnych darmowych systemów CMS.
Napisał o tym tutaj
- Konsultant FM Group
Polecam WordPress-a jako prosty CMS, fakt faktem jest to skrypt do pisania blogów ale jest na tyle prosty przyjazny użytkownikowi że można z powodzeniem stawiać na nim dowolne stronki
dużo wtyczek, niekiedy po angielsku ale wsparcie dla niego jest ogromne
kiedyś polecałem drupala ale jest zbyt ciężki w obsłudze na starcie
dużo wtyczek, niekiedy po angielsku ale wsparcie dla niego jest ogromne
kiedyś polecałem drupala ale jest zbyt ciężki w obsłudze na starcie
-

ugregusa - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
Choć niektórzy stwierdzą pewnie że "przyciężkawa".
Jednak jest to system bardziej portalowy niż blogowy, dostępne podobnie jak do Wordpresa tysiące darmowych templatek i wtyczek.
ugregusa:
Czyżby "onanizm sprzętowy" ...
Jednak jest to system bardziej portalowy niż blogowy, dostępne podobnie jak do Wordpresa tysiące darmowych templatek i wtyczek.
ugregusa:
Obecnie pracuje na: ACER 7738G T6600 4GDR3 GF240GT 500GB
Czyżby "onanizm sprzętowy" ...

-

swirus71 - Posty: 293
Nie wiesz jaki CMS masz wykorzystać?
Zadaj sobie pytanie jaką stronę chcesz zbudować.
Blog - WordPress
Szybka strona domowa, newsy, proste galerie - Joomla!
Bardziej zaawansowana strona - Drupal
Wymieniłem te trzy najpopularniejsze w Polsce
Podaj funkcjonalności jakie chcesz mieć na stronie, będzie można coś więcej napisać.
Zadaj sobie pytanie jaką stronę chcesz zbudować.
Blog - WordPress
Szybka strona domowa, newsy, proste galerie - Joomla!
Bardziej zaawansowana strona - Drupal
Wymieniłem te trzy najpopularniejsze w Polsce
Podaj funkcjonalności jakie chcesz mieć na stronie, będzie można coś więcej napisać.
- vince
-

ale powiem Ci że do XP i 7 to nic nie mam, przypuszczenia moje i wielu innych sie sprawdziły, 7 jest godnym następcą XP bo jego kariera toczy sie podobnie i nie uważam go za zły system, jak na razie u mojej dziewczyny sprawuje się znacznie dłużej niz XP a to jest komplement bo ona to prawdziwa psuja jest 
zresztą ja także nie jestem zwykłym userem systemu, jak na linuxie podobnie na Win robilem bardzo wiele rzeczy dlatego dlugosc zycia XP u mnie nie była dłuższa niż 5-6 miesięcy, teraz sie przesiadłem na linuxa całkowicie w domu bo w pracy to XP nadal i dlugo tak bedzie to uważam go za dobry system jak w firmie potrzeba
Jak popracuje troszke na ubuntu (mam z nim styczność już około roku) to przesiadam sie na debiana aby go bardziej poznac, bo już kiedyś w szkole pracowwalem na serwerze debianowym a jak ktos nie wie to debian system serwerowy bez srodowiska graficznego ale zawsze mozna zainstalowac ale po co jak można wszystko z konsoli zrobić
co do 7 to jeszcze mu trzeba około roku czasu aby stał się taki jak XP i był wszech obecny.
zresztą ja także nie jestem zwykłym userem systemu, jak na linuxie podobnie na Win robilem bardzo wiele rzeczy dlatego dlugosc zycia XP u mnie nie była dłuższa niż 5-6 miesięcy, teraz sie przesiadłem na linuxa całkowicie w domu bo w pracy to XP nadal i dlugo tak bedzie to uważam go za dobry system jak w firmie potrzeba
Jak popracuje troszke na ubuntu (mam z nim styczność już około roku) to przesiadam sie na debiana aby go bardziej poznac, bo już kiedyś w szkole pracowwalem na serwerze debianowym a jak ktos nie wie to debian system serwerowy bez srodowiska graficznego ale zawsze mozna zainstalowac ale po co jak można wszystko z konsoli zrobić
co do 7 to jeszcze mu trzeba około roku czasu aby stał się taki jak XP i był wszech obecny.
-

ugregusa - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
...7 jest godnym następcą XP...
Dlatego, że Vista to była publiczna, płatna beta 7
Małomiękki doskonale wie jak sprzedać ludziom niedopracowany produkt a potem skasować powtórnie za jego "upgrade" do nowej (czytaj pozbawionej części usterek) wersji.

-

- Ewelina Puciłowska
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-