Witam.
Mam drobny problem. Do autorespondera chce dodać link z moim ebookiem. Jednak problem polega na tym, e nie chciałbym dawać linka do rapidshare. Chciałybm, żeby po naciśnięciu linku otwierał się PDF w innym oknie przeglądarki.
Pozdrawiam
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hej!
Kwestia otwierania pliku pdf była już chyba omawiana w innym wątku. Wynikało z niego, że chyba chodzi tu o ustawienia przeglądarki/czytnika pdfów na kompie czytającego. Poszukaj i sprawdź.
Natomiast jeśli chodzi o to, że nie chcesz podawać linku do rapida, to w czym masz problem? Nie umiesz wsadzić pliku na swój serwer? Nie masz własnego serwera? Sprecyzuj, to może coś zaradzimy, ale to już po południu jak wstanę (chyba, że ktoś Ci odpisze wcześniej
)
Pozdrawiam
lapti
Kwestia otwierania pliku pdf była już chyba omawiana w innym wątku. Wynikało z niego, że chyba chodzi tu o ustawienia przeglądarki/czytnika pdfów na kompie czytającego. Poszukaj i sprawdź.
Natomiast jeśli chodzi o to, że nie chcesz podawać linku do rapida, to w czym masz problem? Nie umiesz wsadzić pliku na swój serwer? Nie masz własnego serwera? Sprecyzuj, to może coś zaradzimy, ale to już po południu jak wstanę (chyba, że ktoś Ci odpisze wcześniej
Pozdrawiam
lapti
Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
-

lapti - Posty: 576
I właśnie to jest problem. Nie mogę tego znaleźć, a szukam już tego 2 dni. A widziałem, że bardzo ładnie wytłumaczył to Mateusz.
Ja mogę wrzucić na rapida, ale nie chce się w to bawić. Ludziom tez się nie będzie chciało czekać itp..
Pozdrawiam
Ja mogę wrzucić na rapida, ale nie chce się w to bawić. Ludziom tez się nie będzie chciało czekać itp..
Pozdrawiam
- Kamil 'Camillus2' Kuczyński
Możesz poczytać o PDFie w przeglądarkach. Może tam znajdziesz rozwiązanie. Z tym, że musisz pamiętać, że to czy np. PDF otworzy się u kogoś w przeglądarce zależy od przeglądarki oraz oprogramowania jakie jest używane do otwierania PDfów. Ja używam Foxit Readera i u mnie nie wyświetla się PDF w przeglądarce.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości