co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
wszystko o serwisach WWW, głównie od strony technicznej (XHMTL, CSS, PHP, MySQL)

Witam.

Mam drobny problem. Do autorespondera chce dodać link z moim ebookiem. Jednak problem polega na tym, e nie chciałbym dawać linka do rapidshare. Chciałybm, żeby po naciśnięciu linku otwierał się PDF w innym oknie przeglądarki.

Pozdrawiam

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

Ale w czym masz problem?

Postprzez lapti 8 Maj 2010, o 23:37

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Hej!
Kwestia otwierania pliku pdf była już chyba omawiana w innym wątku. Wynikało z niego, że chyba chodzi tu o ustawienia przeglądarki/czytnika pdfów na kompie czytającego. Poszukaj i sprawdź.

Natomiast jeśli chodzi o to, że nie chcesz podawać linku do rapida, to w czym masz problem? Nie umiesz wsadzić pliku na swój serwer? Nie masz własnego serwera? Sprecyzuj, to może coś zaradzimy, ale to już po południu jak wstanę (chyba, że ktoś Ci odpisze wcześniej :))

Pozdrawiam
lapti

Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs

[size=150]pomogłem Ci -> pajacyk.pl i wszystko jasne[/size]
Awatar użytkownika
lapti

szukanie

Postprzez Kamil 'Camillus2' Kuczyński 9 Maj 2010, o 12:36

I właśnie to jest problem. Nie mogę tego znaleźć, a szukam już tego 2 dni. A widziałem, że bardzo ładnie wytłumaczył to Mateusz.

Ja mogę wrzucić na rapida, ale nie chce się w to bawić. Ludziom tez się nie będzie chciało czekać itp..

Pozdrawiam

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

PDF w przeglądarce

Postprzez Paweł Landzberg 9 Maj 2010, o 14:45

Możesz poczytać o PDFie w przeglądarkach. Może tam znajdziesz rozwiązanie. Z tym, że musisz pamiętać, że to czy np. PDF otworzy się u kogoś w przeglądarce zależy od przeglądarki oraz oprogramowania jakie jest używane do otwierania PDfów. Ja używam Foxit Readera i u mnie nie wyświetla się PDF w przeglądarce.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Tworzenie stron

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości