Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Jak już poradziłeś sobie z problemem to podsunąłbyś innym rozwiązanie
OK. Poniżej między pauzy wklejam kod. Nie kopiować pauz!!!:
Wklejamy w sekcje head.
W gwiazdkach wpisujemy odpowiednie informację(te napisane są wewnątrz), gwiazdki należy usunąć (ponieważ będą wyświetlane), dodałem je po to by było przejrzyście.
Dla bardziej zaawansowanych jest także możliwości zmiany wysokość czy szerokość, belki i inne.
Przykładowy efekt:

Do zobaczenia!!!
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Jak robi się takie coś, że ktoś zamyka naszą stronę a tu nagle dostaje komunikat taki z przeglądarki, zęby kliknął ze chce pozostać na naszej stronie, bo dostanie jakieś darmowe materiały, kod rabatowy czy dostęp do czegoś zabezpieczonego na blogu itp. Co i gdzie trzeba wpisać?
-

damianjnc - Posty: 138
- Miejscowość: Żyraków
Myślę że dużo szybciej i sprawniej byś się nauczył (lub otrzymał gotowca) na bardziej tematycznym forum np tu -> http://forum.php.pl ;]
Typy najlepszych to perełki z wysokimi kursami. Bukmacherzy boją się tego
- Head
Wiem o co chodzi. Nie wiem jak to zrobić, ale skoro o tym piszesz to pewnie gdzieś to widziałeś. Wejdź w takim razie na taką stronę i podejrzyj co ma w źródle - tam zapewne będzie kod odpowiedzialny za to.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Nie wiem czy o to chodzi, ale z tego co pamiętam to Piotr Majewski na http://www.cneb.pl takie coś ma chyba 
Krigo.pl
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Myślę że to forum bardziej o e-marketingu niż o webmasteringu więc może zapytaj gdzieś bardziej w temacie
-

www.skrypty.pro - Posty: 135
- Miejscowość: www.skrypty.pro
Jest to np. na 1000slow.pl
Jeśli wychodzisz z strony masz taki komunikat z przeglądarki.
Znalazłem ten skrypt.
Znalazłem ten skrypt.
-

damianjnc napisał(a):Jest to np. na 1000slow.pl
Znalazłem ten skrypt.
Jak już poradziłeś sobie z problemem to podsunąłbyś innym rozwiązanie
- Head
Head napisał(a):Jak już poradziłeś sobie z problemem to podsunąłbyś innym rozwiązanie
OK. Poniżej między pauzy wklejam kod. Nie kopiować pauz!!!:
- Kod: Zaznacz wszystko
<SCRIPT language="javascript">var PreventExitPop = false;function ExitPop() { if(PreventExitPop == false) { PreventExitPop=true; window.location="***http://www.StronaNaKtórąKierujesz.pl***"; scroll(0, 0); return "====================================================\n\n ***>>>Tekst np. NIE ZAMYKAJ OKNA <<<***\n\n***Przekierujemy Cię do DEMO naszego systemu-info dla usera***\n***i będziesz mieć możliwość nauczenia się 100 słówek ZA DARMO!-korzyść dla usera***\n\n***Kliknij "+'"'+"Anuluj"+'"'+" i pozostań na stronie- opis jakie działanie ma podjąć user.***\n\n====================================================" }}window.onbeforeunload = ExitPop;
function popup13(filename){
window.open(filename, "","height=500,width=425,top=0,left=3,location=no,menubar=no,resizable=no,scrollbars=yes,status=no,titlebar=no,toolbar=no,directories=no");
}</script>
Wklejamy w sekcje head.
W gwiazdkach wpisujemy odpowiednie informację(te napisane są wewnątrz), gwiazdki należy usunąć (ponieważ będą wyświetlane), dodałem je po to by było przejrzyście.
Dla bardziej zaawansowanych jest także możliwości zmiany wysokość czy szerokość, belki i inne.
Przykładowy efekt:

Do zobaczenia!!!
-

9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-