Witam!
Chciałbym nauczyć się języka Java. Kupiłem nawet książkę, dzięki której mogę się nauczyć tego języka. Znacie może jakieś fajne strony albo fora, na których można znaleźć praktyczne porady dla początkujących, jakieś fajne przykłady z opisami? Czy są możne też w internecie jakieś darmowe kursy warte polecenia?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Przeczytaj Thinking in Java, edycja przynajmniej 3 (wczesniejsze sa totalnie nieaktualne). Gruba jest jak cholera, ale latawa do zrozumienia i porusza wszystkie wazne tematy zwiazane z Java. Szukalem tutoriali w necie, ebookow itp. i zaden nie dorastal do piet tej ksiazce. Kniga ta powinna byc dostepna w Twojej bibliotece.
Darmowa analiza strony | Szybki poradnik, jak wyczyścić autostart
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
obojetne, ta kniga jest w kazdej bibliotece
Chcesz mieć swoją stronę? Najpierw dowiedz się, co to jest hosting | Wkurza Cię powolny system? Przyspiesz komputer stosując bezpieczne porady
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Ja bym Ci polecił książkę:
Z tym że polecam najpierw pozycję Krzysztofa ewentualnie
. Jej autorem jest Joshua Bloch bardzo znana postać z światka Java. W tej książce autor skupia się na praktyce a nie tak jak inni na teoretyzowaniu. Pozycja którą zaproponował Ci Krzysztof tez uważam za godną polecenia. W sieci nie ma za bardzo tutoriali godnych uwagi na początek nauki.Effective Java
Z tym że polecam najpierw pozycję Krzysztofa ewentualnie
potem moją.Thinking in Java
-

Edwin Lewczuk - Posty: 69
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-