co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
wszystko o serwisach WWW, głównie od strony technicznej (XHMTL, CSS, PHP, MySQL)

Witam,

Jestem w trakcie stawiania strony sprzedażowej na Wordpressie i zastanawiam się jak mam rozwiązać problem z dostarczeniem eBooka po dokonaniu płatności. Chciałbym ustawić system tak żeby po zapłaceniu przelewem lub kartą kredytową klient mógł automatycznie otrzymać eBooka w linku na swoją pocztę ale nie bardzo wiem jak mam to zrobić.

Będę serdecznie wdzięczny za każdą radę.

Pozdrawiam,
Łukasz

Awatar użytkownika
Lukasz

chyba bedzie problem

Postprzez gantel 12 Cze 2010, o 11:38

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Wydaje mi sie ze na Wordpress bedzie to problematyczne. CHyba ze jest jakis plugin. Nie slyszalem o takim. Moze podlinkuj bloga do ekademii, albo ...
poczekaj na moj system do sprzedazy produktow informacyjnych :D Jeszcze miesiac czasu potrwaja prace. Bedzie mozna tam sprzedawac ebooki i inne produkty elektroniczne, prowadzic bloga oraz autorespondery i program partnerski. Wszystko w jednym miejscu.

P.S. Dla pierwszych uzytkownikow wszystko bedzie za free.

Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Wróć do Tworzenie stron