Stawiam ją na Wordpress więc szukając rozwiązań pomyślałam, że dla każdego produktu stworzę wpis podpięty pod osobną kategorię lub podkategorię. Przełączę wyświetlanie strony głównej na jedną ze stron zamiast bloga z wpisami by to wyglądało jak strona a nie blog.
Rozbudowanym formularzem będzie po prostu widget z kategoriami i podkategoriami pokazywanymi jako lista rozwijana. Bo jest opcja by kategorie zamiast listy linków pokazywały się jako tak lista.
Myślicie, że to dobry pomysł?
A wymyśliłam tak dlatego, bo nie wiem jak zrobić taki formularz jak na tej stronie,
http://en.coulisse.nl/tr?transaction=CLS001_SEARCH&menu=MNU000013730&lang=en
bo taki jest ten najlepszy i docelowy. Więc muszę go zastąpić czymś innym. Zwłaszcza, że uklad treści można porównać do wordpressowskiego uporządkowania pod kategorie.
Ale może jednak się dowiem conieco tutaj
Jak widać ten formularz wyszukiwania działa tak, że jest serią list rozwijanych. Gdy wybierzesz coś z pierwszej listy wyświetlna się druga z podkategoriami do wyboru. Jak wybierzesz drugą to pojawia się trzecia itd. Chyba dochodzi do 5 takich list. Jak przejdziesz wszystkie listy to dopiero możesz kliknąć przycisk wyszukiwania.
Czy wiecie może jak go zrobić? Czy da się coś takiego wstawić do Wordpressa?
Pozdrawiam