Witajcie,
Chciałem się Was zapytać z czym macie kłopoty przy tworzeniu i rozwijaniu własnych serwisów internetowych.
Jakiej pomocy oczekujecie od firmy lub freelancerów, zajmujących się tworzeniem stron www?
Pomocy? Porady? Wskazówek? Rozwiązań? Poradników? Instrukcji? Gotowych usług? Jakich usług?
Chętnie podyskutuję na ten temat.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
A co to znaczy odpowiedni? Jaki musiałby on być wg Ciebie, tzn. jego członkowie?
No to odezwij się czasem Pawle na PW (mailem lub tel oczywiście też - jak Tobie wygodnie).
Ja i moi współpracownicy (graficy, programiści, koderzy) będziemy mogli Tobie pomóc - zarówno przy grafice jak i programowaniu.
Komu jak komu, ale tobie raczej powinno przysługiwać prawo otrzymywania pomocy na tym forum, dlatego też jeżeli masz jakieś problemy, to pisz - chętnie pomogę
Bez przesady, ja tu tylko sprzątam
Ale może faktycznie czasem coś tu zamieszczę co mnie gryzie
Chyba ostatnio coś było i chciałem nawet napisać, ale zapomniałem co to było 
Ok, to może koniec offtopu. Trzymajmy się tematu
Chciałem napisać dokładnie to samo
Po pierwsze grafik, ni cholery nie potrafię przygotować czegoś ładnego w programie graficznym, czasem coś tam próbuje w GIMPie ale za każdym razem dochodzę do wnisku, że była to tylko strata czasu. Zawsze korzystam z darmowych szablonów, templatek, layotów...
Jeżeli chodzi o PHP to również. Ja znam jedynie HTML, CSS i jak przychodzi do większych, fajniejszych funkcjonalności, a nie jakiś prostych squeeze page'ów czy stron firmowych to już się gubię...
29 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-

Tomasz Fabiszak - Posty: 443
- Miejscowość: Poznań
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Mi to brakuje najlepiej grafika i osoby znającej się na programowaniu PHP + MySQL itp. Czasem głupi pierdoł ciężko mi ładnie wykonać graficznie no i fakt, że nie mam zmysłu estetycznego i wizji graficznych
No i też czasami przydałby się programista, który ogarnąłby funkcje, które chciałbym dodać do stron, bądź też usunąłby niedociągnięcia programistyczne i bugi, które znajduję od czasu do czasu.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
sebastian-nowak napisał(a):Odpowiedniego zespołu
A co to znaczy odpowiedni? Jaki musiałby on być wg Ciebie, tzn. jego członkowie?
-

Paweł Landzberg napisał(a):Mi to brakuje najlepiej grafika i osoby znającej się na programowaniu PHP + MySQL itp. Czasem głupi pierdoł ciężko mi ładnie wykonać graficznie no i fakt, że nie mam zmysłu estetycznego i wizji graficznychNo i też czasami przydałby się programista, który ogarnąłby funkcje, które chciałbym dodać do stron, bądź też usunąłby niedociągnięcia programistyczne i bugi, które znajduję od czasu do czasu.
No to odezwij się czasem Pawle na PW (mailem lub tel oczywiście też - jak Tobie wygodnie).
Ja i moi współpracownicy (graficy, programiści, koderzy) będziemy mogli Tobie pomóc - zarówno przy grafice jak i programowaniu.
-

Zwykle radzę sobie z tymi rzeczami, jednak to trochę czasu zajmuje. Lub też nie są to aż tak istotne rzeczy
Jednak w miarę czasu i środków staram się outosourcować takie rzeczy. Chyba się jednak odezwę do Ciebie, bo ostatnio mam coś do zrobienia 
-

Paweł Landzberg napisał(a):Mi to brakuje najlepiej grafika i osoby znającej się na programowaniu PHP + MySQL itp. Czasem głupi pierdoł ciężko mi ładnie wykonać graficznie no i fakt, że nie mam zmysłu estetycznego i wizji graficznychNo i też czasami przydałby się programista, który ogarnąłby funkcje, które chciałbym dodać do stron, bądź też usunąłby niedociągnięcia programistyczne i bugi, które znajduję od czasu do czasu.
Komu jak komu, ale tobie raczej powinno przysługiwać prawo otrzymywania pomocy na tym forum, dlatego też jeżeli masz jakieś problemy, to pisz - chętnie pomogę
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
Mateusz A. napisał(a):Komu jak komu, ale tobie raczej powinno przysługiwać prawo otrzymywania pomocy na tym forum, dlatego też jeżeli masz jakieś problemy, to pisz - chętnie pomogę
Bez przesady, ja tu tylko sprzątam
Ok, to może koniec offtopu. Trzymajmy się tematu
-

Czy coś jeszcze się Wam świta w temacie?
Spośród merytorycznych odpowiedzi nagrodzę autora najlepszej wypowiedzi (moim subiektywnym zdaniem) darmowym audytem SEO jego witryny internetowej.
W końcu idą święta, to taki prezent dla jednego z Was ode mnie.
Spośród merytorycznych odpowiedzi nagrodzę autora najlepszej wypowiedzi (moim subiektywnym zdaniem) darmowym audytem SEO jego witryny internetowej.
W końcu idą święta, to taki prezent dla jednego z Was ode mnie.
-

Chciałem napisać dokładnie to samo
Jeżeli chodzi o PHP to również. Ja znam jedynie HTML, CSS i jak przychodzi do większych, fajniejszych funkcjonalności, a nie jakiś prostych squeeze page'ów czy stron firmowych to już się gubię...
-

Jarek87 - Posty: 99
- Miejscowość: Warszawa
29 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-