Ta 404 nabiera całkiem nowego znaczenia
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ilu z was przygotowuje do projektów dobrze wyglądające 404 ? Przyznać się
Ja osobiście jeszcze nigdy tak długo nie zostałem na żadnej 404 haha
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Wow:) Tyle powiem:) Ale muzyczka by mi lepiej pasowała z Wilka i Zająca:)
A co do 404 - to jedynie, czasami (pod WordPresska:)), ale specjalnej mojej uwagi, ani pracy to nie wymaga:)
A co do 404 - to jedynie, czasami (pod WordPresska:)), ale specjalnej mojej uwagi, ani pracy to nie wymaga:)
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Podana strona 404 jest świetna. Pierwotnie znajdowała się tam trochę inna muzyczka, widać robią częściej aktualizacje swojej 404 niż niektórzy całych serwisów.
Ja raczej nie robię osobnych podstron na błędy, ale na potrzeby pomocy do generatora .htaccess zrobiłem jedną: http://htaccess.lapti.pl/404.html (pierwowzór był oparty na tabelkach i ogólnie chyba przygotowany pod betę iexplodera).
Pozdrawiam
R.
Ja raczej nie robię osobnych podstron na błędy, ale na potrzeby pomocy do generatora .htaccess zrobiłem jedną: http://htaccess.lapti.pl/404.html (pierwowzór był oparty na tabelkach i ogólnie chyba przygotowany pod betę iexplodera).
Pozdrawiam
R.
Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs

lapti - Posty: 611
Ja tez sie nie bawie w 404 - sa pilniejsze rzeczy 
Przytoczony przez Ciebie link bdb
Chociaz malo przydatny - w takim miejscu wypadaloby wrzucic wyszukiwarke, mape serwisu itp...
Przytoczony przez Ciebie link bdb
Jeśli na Twojej witrynie jest mało odwiedzających, przeczytaj jak wypozycjonować stronę własnoręcznie i za darmo! Oszczędź też swój czas - poświęć chwilę i przyspiesz komputer z pomocą mojego artykułu!
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Można ją kupić 
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość