Rok założenia: 2008Kontakt
linki, opisy dobrych, wartościowych szkoleń z e-biznesu, motywacji, psychologii osiągnięć i inne
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Przez ostatni rok sporo się nauczyłem, choć wiem, że wiele jeszcze przede mną.
Nie chcę jednak czekać na wiedzę doskonałą, bo mogę nie zdążyć z podzieleniem się nią z innymi. Postanowiłem więc zrobic to teraz i napisałem oraz nagrałem darmowy kurs dla osób, które zaczynąją swoją przygodę z budowaniem swojego miejsca w sieci.

Kurs, którego nazwę umieściłem w tytule ma pomóc w stawianiu pierwszych kroków w zbudowaniu bazy dla dzielenia się swoją pasją i wiedzą, a przy okazji działaniu w celu uzyskania wolności i niezależności finansowej.

Trochę więcej szczegółów zamieściłem na stronie http://dajsobieszanse.pl

Piotr Dziankowski

Piotr - odkrywca

odp

Postprzez Tomasz Damian
napisane: 31 Sty 2011, o 20:42

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Piotrze zrobiłeś fajną stronę przechwytującą. Moja rada jednak (nie odbierz jako krytyka tylko jako wskazówka) zacznij od stworzenia avatara, swojej twarzy. Fajnie jakby była uśmiechnięta. Tu możesz poczytać jak to zrobić szybko i bezboleśnie i mieć do wielu portali, forów i stron: http://tomaszdamian.pl/badz-widoczny-dl ... h-gravatar . Ponieważ piszesz o tworzeniu wizerunku i wydaje mi się, że w tej chwili trochę nie widzę powiązania Twojej strony z wizerunkiem. To może obniżać Ci konwersję. Taka moja mała dygresja.. Pozdrawiam serdecznie. Tomek :handshake:

Awatar użytkownika
Tomasz Damian

Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

Postprzez Konsultant FM Group
napisane: 1 Lut 2011, o 08:01

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/odkrywca2009/ftp/ekursfmgroup/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 3954

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/odkrywca2009/ftp/ekursfmgroup/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 3954

To masz na dole strony :roll:

Konsultant FM Group

odp

Postprzez masterkamil46
napisane: 25 Lut 2011, o 21:22

Ok, zapisałem się zobaczymy czego Piotrze uczysz :)

Awatar użytkownika
masterkamil46

Wróć do Szkolenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość