Kolejne szkolenie i kolejne zmiany. Jest ich trochę.
W ostatni weekend byłem we Wrocławiu załatwiać salę na szkolenie. Tak, tak - pojechałem osobiście. Po co? Ponieważ na ostatnie szkolenie wziąłem salę z Sieci i... nie do końca jestem zadowolony: trochę za mała, za mało powietrza, blisko ulicy, ekran w nie najlepszym miejscu. Teraz sala będzie o 2 klasy lepsza. I takie sale będą już zawsze. Ludzie na szkoleniu muszą czuć się doskonale.
Największa nowość: część szkolenia (dokładnie 2 bloki po 75 minut z 10 wszystkich bloków szkolenia) poprowadzi Kamil Cebulski! Zgadaliśmy się kilka miesięcy temu w Krakowie i... teraz Kamil będzie częścią Tajemnic Ebiznesu. Zrezygnował (brak czasu) ze szkolenia "Ebiznes w praktyce" (jest już przekierowanie z http://www.ebizneswpraktyce.pl na tajemniceebiznesu.pl). I cząstkę Kamila będzie można dostać na moim... sorry... naszym wspólnym szkoleniu.
Kolejna zmiana: nie ma już nazw "sobota - podstawy" i "niedziela - techniki zaawansowane". Dlaczego? Bo i tak zdecydowana większość osób z II edycji szkolenia zapisała się na 2 dni szkolenia, więc podział tego typu uważam za zbędny. Nie zmienia to faktu, że można zapisać się na sobotę, niedzielę lub na pakiet (2 dni). Dodatkowo, rozpisałem w miarę dokładnie, co zawierają poszczególne bloki szkoleniowe. Możecie przeczytać o tym na stronie szkolenia - Tajemnice Ebiznesu.
Kolejna zmiana: zamiast 8 bloków szkolenia po 90 minut będzie 10 bloków szkolenia po 75 minut. Taka zmiana pociągnie za sobą kilka korzyści:
- całe szkolenie wydłuży się o 30 minut
- bloki będą krótsze, zatem uczestnicy lepiej się skupią
- dodatkowo wydłużyłem przerwy kawowe (z 15 do 25 minut), dzięki czemu będzie czas na dyskusje i nie będzie pośpiechu
- wprowadziłem tzw. "przerwę hamburgerową" (ciepła przekąska na mój koszt) - ze względu na 3 bloki szkolenia po obiedzie, przed ostatnim blokiem szkolenia i dyskusją muszę dożywić uczestników, żeby dostali dodatkowy zastrzyk energii
Jest jeszcze parę innych zmian, ale nie zawracam już głowy.
Chętnym serdecznie zapraszam na szkolenie.
Dodam na koniec jedno: warto. Potwierdzenie? WSZYSCY uczestnicy dwóch pierwszych edycji szkolenia Tajemnice Ebiznesu poleciliby (i polecają!) to szkolenie swoim znajomym. Dla mnie nie ma lepszej rekomendacji.