co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
linki, opisy dobrych, wartościowych szkoleń z e-biznesu, motywacji, psychologii osiągnięć i inne

Zapraszam na III edycję szkolenia stacjonarnego z ebiznesu - Tajemnice Ebiznesu.
Kolejne szkolenie i kolejne zmiany. Jest ich trochę.

W ostatni weekend byłem we Wrocławiu załatwiać salę na szkolenie. Tak, tak - pojechałem osobiście. Po co? Ponieważ na ostatnie szkolenie wziąłem salę z Sieci i... nie do końca jestem zadowolony: trochę za mała, za mało powietrza, blisko ulicy, ekran w nie najlepszym miejscu. Teraz sala będzie o 2 klasy lepsza. I takie sale będą już zawsze. Ludzie na szkoleniu muszą czuć się doskonale.

Największa nowość: część szkolenia (dokładnie 2 bloki po 75 minut z 10 wszystkich bloków szkolenia) poprowadzi Kamil Cebulski! Zgadaliśmy się kilka miesięcy temu w Krakowie i... teraz Kamil będzie częścią Tajemnic Ebiznesu. Zrezygnował (brak czasu) ze szkolenia "Ebiznes w praktyce" (jest już przekierowanie z http://www.ebizneswpraktyce.pl na tajemniceebiznesu.pl). I cząstkę Kamila będzie można dostać na moim... sorry... naszym wspólnym szkoleniu.

Kolejna zmiana: nie ma już nazw "sobota - podstawy" i "niedziela - techniki zaawansowane". Dlaczego? Bo i tak zdecydowana większość osób z II edycji szkolenia zapisała się na 2 dni szkolenia, więc podział tego typu uważam za zbędny. Nie zmienia to faktu, że można zapisać się na sobotę, niedzielę lub na pakiet (2 dni). Dodatkowo, rozpisałem w miarę dokładnie, co zawierają poszczególne bloki szkoleniowe. Możecie przeczytać o tym na stronie szkolenia - Tajemnice Ebiznesu.

Kolejna zmiana: zamiast 8 bloków szkolenia po 90 minut będzie 10 bloków szkolenia po 75 minut. Taka zmiana pociągnie za sobą kilka korzyści:
- całe szkolenie wydłuży się o 30 minut
- bloki będą krótsze, zatem uczestnicy lepiej się skupią
- dodatkowo wydłużyłem przerwy kawowe (z 15 do 25 minut), dzięki czemu będzie czas na dyskusje i nie będzie pośpiechu
- wprowadziłem tzw. "przerwę hamburgerową" (ciepła przekąska na mój koszt) - ze względu na 3 bloki szkolenia po obiedzie, przed ostatnim blokiem szkolenia i dyskusją muszę dożywić uczestników, żeby dostali dodatkowy zastrzyk energii :D

Jest jeszcze parę innych zmian, ale nie zawracam już głowy.

Chętnym serdecznie zapraszam na szkolenie.

Dodam na koniec jedno: warto. Potwierdzenie? WSZYSCY uczestnicy dwóch pierwszych edycji szkolenia Tajemnice Ebiznesu poleciliby (i polecają!) to szkolenie swoim znajomym. Dla mnie nie ma lepszej rekomendacji.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Szkolenia