Zapraszam zarówno tych, którzy na szkoleniu byli jak i tych, którym nie było to dane do przeczytania mojej relacji z Tajemnic Ebiznesu
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam wszystkich
Zapraszam zarówno tych, którzy na szkoleniu byli jak i tych, którym nie było to dane do przeczytania mojej relacji z Tajemnic Ebiznesu
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Dzięki kosmiczne Bartku za tę relację. Najlepsza relacja ze szkolenia jaką czytałem! Z pewnością nie jestem obiektywny, ale super opisałeś klimat - konkretnie i rzeczowo.
Dodam tylko, że Bartek był na szkoleniu Gościem Specjalnym
Dodam tylko, że Bartek był na szkoleniu Gościem Specjalnym
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Ciesze się, że się podoba. Ale zaraz zaraz - musi się podobać i każdy to potwierdzi, bo wszystko co napisałem jest prawdą i tak właśnie było w Warszawie !! Jeśli byś chciał to śmiało możesz wykorzystać tę opinię, jej fragmenty czy podlinkować. Jeśli w czymś by to mogło pomóc rzecz jasna 
No i tak muszę się pochwalić byłem gościem specjalnym czy jak to tam nazwać i bardzo jestem z tego zadowolony i dumny. I oczywiście za to jestem wdzięczny niezmiernie
No i tak muszę się pochwalić byłem gościem specjalnym czy jak to tam nazwać i bardzo jestem z tego zadowolony i dumny. I oczywiście za to jestem wdzięczny niezmiernie
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Bartek zrelacjonował nam szkolenie ciekawie i wyczerpująco. Dzięki Bartku.
Rzeczywiście wyszło naprawdę nieźle. Ale wiadomo, że i tak niektóre rzeczy mozna jeszcze dopracować.
Myślimy między innymi o bardziej komfortowej sali konferencyjnej, bo ta w 100% nie spełniła naszych oczekiwań.
Docelowo chcemy mieć w stałych, wybranych miastach, gdzie będa sie odbywać cyklicznie nasze szkolenia lokale dopracowane na maxa, czyli cisza, spokój ( odgłos ulicy wykluczony, hehe), odpowiednia wielkość sali, kilmatyzacja, itd.
Nasi słuchacze muszą się czuć naprawde komfortowo, do tego dążymy pod względem merytorycznym i organizacyjnym.
No i dobrej kawki nie zabraknie, hehe
Rzeczywiście wyszło naprawdę nieźle. Ale wiadomo, że i tak niektóre rzeczy mozna jeszcze dopracować.
Myślimy między innymi o bardziej komfortowej sali konferencyjnej, bo ta w 100% nie spełniła naszych oczekiwań.
Docelowo chcemy mieć w stałych, wybranych miastach, gdzie będa sie odbywać cyklicznie nasze szkolenia lokale dopracowane na maxa, czyli cisza, spokój ( odgłos ulicy wykluczony, hehe), odpowiednia wielkość sali, kilmatyzacja, itd.
Nasi słuchacze muszą się czuć naprawde komfortowo, do tego dążymy pod względem merytorycznym i organizacyjnym.
No i dobrej kawki nie zabraknie, hehe
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 311
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-